DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Putin: "Türkiye pişman olacak"

Putin: "Türkiye pişman olacak"

Ulusa seslenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen hafta bir Rus savaş uçağını düşüren Türkiye'nin bu davranışı nedeniyle pişman olacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 03/12/15 11:48
okuma süresi: 1 dak.
Putin: "Türkiye pişman olacak"
A- A A+

Türkiye'yi affetmeyeceklerini belirten Vladimir Putin, "Rusya'nın yanıtının sadece yaptırımlarla sınırlı kalacağını düşünenler yanılıyor" dedi.

Putin Ankara'yı 'teröristlere yardım etmekle' suçladı, Moskova'nın bu durumu gözardı edemeyeceğini kaydetti.

Rusya lideri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de çok sayıda eski ve güvenilir dostumuz var. Onlar, askerlerimizin ölümünden doğrudan sorumlu olan bazı üst düzey yetkililerden farklı kişiler. Ama yapılanı unutmayacağız. Arkamızdan vurulduk.

"Bunu neden yaptıklarını sadece Allah biliyor. Allah Türkiye'deki yönetici eliti, muhakeme yeteneğinden yoksun bırakarak cezalandırmaya karar verdi. Türkler yaptıklarından dolayı fazlasıyla pişman olacak. Onların domateslerini yasaklamakla yetinmeyeceğiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.