DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Düşen Flydubai uçağı kurbanlarının ailelerine 20 bin dolar

Düşen Flydubai uçağı kurbanlarının ailelerine 20 bin dolar

FlyDubai Havayolları, dün Rusya'nın güneyindeki Rostov-na-Don kenti yakınlarında düşen uçakta hayatını kaybeden yolcuların her birinin ailesine 20 bin dolar ödemek amacıyla program hazırlığında olduklarını açıkladı.

Yayın Tarihi: 20/03/16 19:19
okuma süresi: 2 dak.
Düşen Flydubai uçağı kurbanlarının ailelerine 20 bin dolar
A- A A+

Havayolu şirketinin resmi internet sayfasında yayımlanan açıklamada, "Düşen uçakta hayatını kaybeden yolcuların her birinin ailesine acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla özel taşımacılık şartlarına uygun olarak 20 bin dolar ödenmesine dair program hazırlığındayız." denildi.

Şirketin CEO'su Gays el-Gays da dün düzenlediği basın toplantısında, Rusya'nın güneyinde düşen uçaktaki yolcu ve mürettebattan kurtulan olmadığını ve incelemelerin sürdüğünü belirterek, uçağın düşme nedeniyle ilgili açıklama yapmak için henüz erken olduğunu söylemişti.

FlyDubai Havayolları'na ait, charter seferi için Dubai'den kalkan Boeing 737-800 tipi uçak, yerel saatle dün 03.50'de, Rusya'nın başkenti Moskova'nın 950 kilometre güneyindeki Rostov-na-Don Havaalanı'na iniş yaptığı sırada düşmüştü. Uçakta bulunan 55'i yolcu, 7'si mürettebat 62 kişi hayatını kaybetmişti.

Rusya Soruşturma Komitesi, uçağın kara kutularının bulunduğunu, kazanın nedeniyle ilgili olarak ise teknik arıza, kötü hava şartları veya pilotaj hatası ihtimallerinin değerlendirildiğini bildirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.