DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Rejim Halep'te taziye çadırını vurdu: 20 ölü

Rejim Halep'te taziye çadırını vurdu: 20 ölü

Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Bab Neyrab semtinde taziye çadırına düzenlediği varil bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 27/08/16 16:53
okuma süresi: 1 dak.
Rejim Halep'te taziye çadırını vurdu: 20 ölü
A- A A+

Halep'teki sivil savunma yetkililerinden İbrahim Ebu Leys, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşşar Esed rejimine ait bir askeri helikopterin Halep'in Bab Neyrab semtinde taziye çadırına varil bombalarıyla iki saldırı gerçekleştirdiğini söyledi.

Ebu Leys, saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 20 kişinin öldüğünü, en az 30 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Ebu Leys, "'Askeri helikopter Bab Neyrab semtindeki taziye çadırını varil bombasıyla vurdu. Ardından bölgeye giden halka rejim güçleri ikinci bir varil bombasıyla daha saldırdı. Bu nedenle ölü sayısı yüksek, daha da artmasından endişe ediyoruz"' dedi.

Bombardımanda yaralananların bölgedeki sahra hastanelerine kaldırıldığını belirten Ebu Leys, olayda çok sayıda evin yıkıldığını, sivil savunma ekiplerinin yıkılan evlerin enkazı altında kalanlara ulaşmaya çalıştığını aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.