DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Trump'ın ekibinde Kıbrıslı bir danışmanın da adı geçiyor

Trump'ın ekibinde Kıbrıslı bir danışmanın da adı geçiyor

Washington Post, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın, başkan seçilmeden önce hazırladığı dış politika ekibinin içinde Kıbrıs kökenli olan George Papadapoulos'un adının geçtiğini yazdı.

Yayın Tarihi: 11/11/16 13:45
okuma süresi: 1 dak.
Trump'ın ekibinde Kıbrıslı bir danışmanın da adı geçiyor
A- A A+

Washington Post, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın dış politika ekibinin içinde Kıbrıs kökenli olan George Papadapoulos'un adının geçtiğini yazdı.

Haberde, George Papadapoulos'un, 2010 yılında DePaul Üniversitesi'nden mezun olduğu, Londra Uluslarası Hukuk Uygulamala Merkezi'nde yönetici olarak çalıştığı bilgisi veriliyor.

Hemen hemen tüm çalışmaları "Akdeniz'deki doğalgaz aramarında İsrail, Kıbrıs ve Yunaninstan'ın rolü" üzerine olan Papadapoulos'un, Kıbrıs'ın NATO üyesi olması gerektiğini savunduğu belirtiliyor.

Ayrıca, başkanlık seçimlerinde Ben Carson'ın seçim kampanyasında danışmanlık yapan Papadapoulos'un kişisel bilgilerinde, Hudson Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olarak çalıştığı, "Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı ve Birleşik Arap Emirlikleri başkanıyla daha önce birkaç kez görüşmeleri olduğunu ifade eden bilgilere yer verdiği yazılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.