DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye defalarca uyarmıştı... Kızdıracak görüntü

Türkiye defalarca uyarmıştı... Kızdıracak görüntü

Suriye'nin Haseke kenti yakınlarında ABD'nin terör örgütü YPG'ye gönderdiği zırhlı araçlar görüntülendi. Türkiye yaptığı bir çok açıklamada terör örgütü PKK'nin Suriye uzantısı olan YPG'ye verilen silah desteğinin Türkiye-ABD ilişkilerine zarar verdiğini vurgulamıştı.

Yayın Tarihi: 25/02/17 15:16
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye defalarca uyarmıştı... Kızdıracak görüntü
A- A A+

Reuters'ın paylaştığı fotoğrafta Suriye'nin Haseke kentinde TIR'a yüklenmiş zırhlı araçlar görülüyor. Zırhlı araçlar ABD tarafından terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan YPG'nin de içinde bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri'ne veriliyor.

Fotoğrafta görünen araçların Rakka operasyonu için bölgeye götürüldüğü ifade ediliyor.

Türkiye, ABD'nin YPG'lilere silah vermesine karşı çıkıyor, yapılan birçok açıklamada verilen desteğin Türkiye-ABD ilişkilerine zarar verdiği vurgulandı.

Sınır ötesi Fırat Kalkanı operasyonuyla El Bab'dan terör örgütü DEAŞ'ı temizleyen Türkiye, bir sonraki hamlenin Rakka olacağını hafta içinde açıklamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.