DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Roberto Carlos'a hapis cezası

Roberto Carlos'a hapis cezası

Brezilyalı eski milli futbolcu, teknik direktör Roberto Carlos, evlilik dışı doğan çocuklarından birine nafaka ödemeyi aksattığı için 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yayın Tarihi: 24/08/17 07:59
okuma süresi: 1 dak.
Roberto Carlos'a hapis cezası
A- A A+
Brezilyalı eski milli futbolcu, teknik direktör Roberto Carlos, evlilik dışı doğan çocuklarından birine nafaka ödemeyi aksattığı için 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Çocuğun annesi, Roberto Carlos'un ödemediği nafaka miktarı yaklaşık olarak 65 bin lirayı bulunca mahkemeye başvurdu.

'UOL Esporte'nin haberine göre Roberto Carlos uzlaşma teklif etti. Futbolculuk döneminde büyük paralar kazanan Carlos, ekonomik zorluk yaşadığını belirtti ve borcunu taksitle ödemeyi önerdi. Davaya bakan kadın yargıç bu beyanı inandırıcı bulmadı ve Roberto Carlos'u 3 ay hapse mahkum etti. Carlos borcunu ödediği takdirde ceza düşecek.

9 ÇOCUĞU VAR

Carlos'un 3'ü ilk evliliğinden, 2'si şimdiki eşi Mariane Luccon'an, 4'ü evlilik dışı ilişkilerinden olmak üzere toplam 9 çocuğu var.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.