DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Kanada Başbakanı Trudeau'yu ağlatan ölüm!

Kanada Başbakanı Trudeau'yu ağlatan ölüm!

Ünlü rock yıldızı Gord Downie'nin ölümünün ardından bir konuşma yapan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadI.

Yayın Tarihi: 19/10/17 13:59
okuma süresi: 1 dak.
Kanada Başbakanı Trudeau'yu ağlatan ölüm!
A- A A+

Ünlü rock yıldızı Gord Downie'nin ölümünün ardından bir konuşma yapan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı

Kanada'nın ünlü rock grubu The Tragically Hip'in solisti Gord Downie, beyin kanseri nedeniyle 53 yaşında hayatını kaybetti.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau da, Downie'yi parlamentoda yaptığı konuşmayla andı. Resmi televizyonda yayınlanan konuşması sırasında Trudeau'nun gözyaşlarını tutaması dikkatlerden kaçmadı.

Trudeau konuşmasında, "Gord Downie olmadan daha eksik bir ülkeyiz. Hepimiz bunun geldiğini biliyorduk ancak olmamasını umuyorduk." ifadelerini kullandı.

Trudeau, "Bu ülkenin her gizli köşesini, her yönünü sevdi. Ve her zaman daha iyisini yapmak istedi" sözleriyle hayatını kaybeden Downie'yi andı.

Ünlü müzisyen Gord Downie, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun yakın arkadaşı olarak biliniyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.