DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Maria Sharapova'ya polis şoku!

Maria Sharapova'ya polis şoku!

Doping şokunu yeni atlatan Maria Sharapova, bir kötü haberle daha sarsıldı! İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 23/11/17 08:15
okuma süresi: 2 dak.
Maria Sharapova'ya polis şoku!
A- A A+

Dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın başı dertten kurtulmuyor. Rus raketin adı son olarak ev dolandırıcılığı yapan bir şebekeye destek olmaya karıştı. Polis, konu hakkında soruşturma başlattı.

Grand Slam Şampiyonu olan Sharapova, 2013'te lüks evler satan bir inşaat şirketinin kampanya yüzü oldu. Şirket, Sharapova'nın adını kullanarak 10 milyonlarca dolar elde etti. "Sharapova'dan bale" isimli kampanyaya ünlü sporcunun destek verdiği ifade edildi. Lüks dairelerin bulunduğu yerin çevresinde tenis akademilerinin olacağı vaadinde bulunuldu.

Bir mağdurun avukatı olan Piyush Singh, birçok kişinin bu projeye para yatırdığını dile getirdi. Bhawana Agarwal isimli müvekkilinin 81 bin 678 dolar verdiğini ile getiren avukat, Hindistan'da yapılması planlanan bu lüks apartmanların 308 bin dolara satışa çıkarıldığını vurguladı. 3 yıldır bu dolandırıcı şebekesinin peşinde koştuklarını dile getiren avukat, bir zaman sonra telefonlara cevap alamadıklarını ifade etti. Proje de hiçbir zaman hayata geçirilmedi. Polis, konu hakkında soruşturma başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.