Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'ye gidiyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esat ile görüşmek üzere Şam'a gideceğini açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esat ile görüşmek üzere Şam'a gideceğini açıkladı.
Lavrov, 48. Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde Interfax haber ajansına yaptığı açıklamada, salı günü Esad ile görüşmek amacıyla Şam'a gideceğini söyledi.
Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev'in talimatıyla Rus Gizli Servisinin (SWR) Başkanı Mihail Fradkov'un da kendisine eşlik edeceğini kaydetti.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.