BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim aboneleri mesajla Gıda Bankası'na yardımda bulunabilir

Telsim aboneleri mesajla Gıda Bankası'na yardımda bulunabilir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde, KKTC'de yaşayan yabancıların kurduğu Children In Need Foundation'ın (CINF) "Gıda Bankası"na Telsim aboneleri kısa mesajla yardımda bulunabiliyor.

Yayın Tarihi: 13/03/14 17:52
okuma süresi: 2 dak.
Telsim aboneleri mesajla Gıda Bankası'na yardımda bulunabilir
A- A A+

Kıbrıs'ta yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarını gidermeye yönelik oluşturulan Gıda Bankası'na yapılan bağışlar sayesinde, çocukların ihtiyaç duyduğu gıda, çocuk bezi gibi her türlü malzemenin temin edilmesi amaçlanıyor.

Yaşadığı toplumun her türlü sorununa duyarlı yaklaşan Telsim, sosyal sorumluluk kapsamında "2464" kısa mesaj hattını oluşturdu. Bu kısa numaraya boş mesaj gönderen faturalı aboneler, 5 TL karşılığında ihtiyaçlı çocuklara katkıda bulunabilir.

CINF direktörü John Torris ile CINF yetkilisi Mally Torris, Telsim'e ihtiyaçlı çocuklara gösterdiği hassasiyetinden ve kampanyaya kısa mesaj ile desteğinden ötürü teşekkür etti.

Kampanya kapsamında, gönüllü sponsorlardan alınan yardımlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na teslim edilerek, kayıt altına alınacak ve Sosyal Hizmetler Dairesi'nde muhafaza edilecek.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmete açılan Gıda Bankası'na yapılan yardımlar, hem sosyal yardım alan dar gelirli ailelere, hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kayıtlarında bulunan özürlü kapsamındaki ihtiyaçlı çocuklara ulaştırılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.