BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'den Vodafone Blade V sahibi oldu

Telsim'den Vodafone Blade V sahibi oldu

Telsim'in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl ikincisini düzenlediği Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması, sadece katılımcılılara değil bu heyecana ortak olan izleyicilere de ödül kazandırdı.

Yayın Tarihi: 18/03/14 17:40
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'den Vodafone Blade V sahibi oldu
A- A A+

Yarışma öncesinde Telsim, facebook sayfasında yarışma heyecanını ve coşkusunu herkesle paylaşmak amacıyla zevkli bir duvar yarışması düzenledi. Telsim Freezone 2. Liselerarası Müzik Yarışması'nda en iyi orkestra için oy kullananlar arasından yapılan çekiliş sonucunda, Gülfer Aktaş, Kıbrıs'ın yeni telefonu Vodafone Blade V'nin sahibi oldu.

Ülkenin dört bir tarafından Telsim facebook sayfasını beğenerek bu yarışmaya dahil olan kişiler, Vodafone Blade V için şanslarını denediler.

Telsim Freezone 2. Liselerarası Müzik Yarışması'nın kendisini heyecanlandırdığını ve yarışmayı ilgiyle takip ettiğini belirten Aktaş, oy kullanırken kazanacağını düşünmediğini belirtti.

Yüksek performasıyla göz kamaştıran, 4 çekirdek, 4 inch android sistemine sahip Vodafone Blade V'yi, Telsim Kurumsal İletişim Uzmanı Hatice Savoğlu'nun elinden alan Aktaş, sonucun kendisi için sürpriz olduğunu ve ödülün kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Telsim Freezone 2. Liselerarası Müzik Yarışması'nın "Sosyal Medya Şampiyonu"nu belirlediği facebook uygulamasını da çok beğendiğini dile getiren Aktaş, Telsim'in facebook sayfasında eğlenceli ve kazandıran oyunların düzenli olarak gerçekleştiğini kaydetti.

Aktaş, Telsim'e hem gençleri müzikle ilgilenmeye teşvik eden bir yarışma düzenlediği, hem de yarışmayı takip eden biri olarak kendisini ödüllendirdiği için teşekkür ederek, bu tür yarışmaların devamının gelmesini arzu ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.