BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, '2014 strateji ve proje' hedeflerini konuştu

Kuzey Kıbrıs Turkcell, '2014 strateji ve proje' hedeflerini konuştu

Kuzey Kıbrıs Turkcell "Infoday 2014" toplantısını yaptı, 2013 başarısını kutladı, yeni hedeflerini konuştu. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in de katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, özellikle yeni teknolojiler, ürünler, inovatif çalışmalar, projeler, teknik altyapı, yeni yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri gündeme geldi.

Yayın Tarihi: 07/04/14 17:07
okuma süresi: 3 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, '2014 strateji ve proje' hedeflerini konuştu
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetim kadrosu, tüm çalışanları, Turkcell İletişim Merkezleri ve 6 yıldır sponsorluğunu sürdürdüğü Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile birlikte "Infoday 2014" toplantısını yaptı, başarısını kutladı, yeni yatırım ve proje hedeflerini konuştu.

Turkcell Grup'tan önemli isimlerin de yer aldığı Acapulco Otel'de gerçekleşen toplantıda, önce 2013 yılı değerlendirildi, daha sonra 2014 yılı hedef ve stratejileri konuşuldu.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in de katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in 2014 yılında gerçekleştireceği hedef ve stratejiler tüm üst yönetim ve çalışanların yanında Turkcell İletişim Merkezi sahipleri ile de paylaşıldı.

Toplantıda özellikle yeni teknolojiler, ürünler, inovatif çalışmalar, projeler, teknik altyapı, yeni yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri gündeme geldi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca toplantıda sunum yaptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell "Infoday 2014"e Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in yanısıra Stratejik Projeler Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu, Dış Yatırımlar Çalışan İlişkileri Direktörü Dilara Oğur, Uluslararası İşler Bölümü, Grup Koordinasyon Müdürü Birim Karakaş, Uluslararası İşler Bölümü, Regülasyon Strateji ve Devlet İlişkileri Direktörü Ramazan Tezcan, İnteltek Genel Müdürü Ahmet Sezer de katıldı. Kuzey Kıbrıs Turkcell'den de Yönetim Kurulu üyesi Günay Çerkez, Genel Müdür Aybars Karaatmaca ile tüm yönetim ekibi yer aldı.

ALKIŞLAR 'ENGELSİZ YÜREKLER'E

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu özel buluşmaya da damgasını vurmayı başardı.

"Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Sergisi"nin de yer aldığı bilgilendirme toplantısında Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve yönetim ekibi başarılarından dolayı sahnede alkışlandı.

Tüm takım tarafından imzalanan basketbol topu, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu'na hediye edildi.

Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv, tekerlekli basketbol takımını ilgiyle takip ettiklerini belirterek, başarılarından dolayı kutladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi yeni hedeflerin konuşulmasından sonra başarılarını kutlamak için Model Grubu'nun da sahneye çıktığı Tango To Buddha'da bir araya geldi, eğlendi ve yeni hedefler için moral depoladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.