BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Turkcell'liler Ankara'ya %50 indirimli uçacak

Turkcell'liler Ankara'ya %50 indirimli uçacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında AnadoluJet'in Ankara uçuşları için internet üzerinden yapacakları alış verişlerde, gün ve sefer kısıtlaması olmadan % 50 indirimle uçuş fırsatı yakalayacak

Yayın Tarihi: 10/04/14 15:12
okuma süresi: 2 dak.
Turkcell'liler Ankara'ya %50 indirimli uçacak
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile AnadoluJet arasında yapılan kurumsal işbirliği sonucu Turkcell'liler Ankara'ya % 50 indirimli uçma avantajına sahip olacak.

"Hayatlarının her alanında müşterilerimizin hep yanında olmak ve onların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla bu kampanyamızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, bu önemli ayrıcalığın 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında sunulacağı belirtildi.

Gün ve sefer kısıtlaması yok!

Turkcell'liler kendilerine gönderilecek indirim kodu ile AnadoluJet online işlemler sayfasından biletlerini % 50 indirimli olarak alabilecek.

Söz konusu indirim, online bilet ödemesi sırasında 'indirim kodu' istenen bölüme girildiği zaman uygulanacak.

Biletlerin "baz ücret" üzerinden % 50 indirimli olacağı belirtilen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, "Bu önemli avantaj ilk 5 bin bilete uygulanacak ve AnadoluJet'in Türkiye'ye yaptığı direk uçuşlarda geçerli olacak, aktarmalı uçuçlar kampanyanın dışında tutulacak" dendi.

Online satışlar için geçerli

"Turkcell'liler Ankara'ya %50 indirimli uçacak" kampanyasının detaylarına yönelik verilen bilgide, katılım için en az 7 gün önceden biletleme koşulu olduğuna dikkat çekildi, "Son bilet satışı 8 Mayıs'ta olup, uçuş 15 Mayıs'ta gerçekleşebilecek" dendi.

Kampanyanın sadece internet üzerinden yapılan online satışlarda geçerli olduğu belirtilirken, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine yönelik özel avantajların süreceğine de ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.