BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'den adada bir ilk daha

Telsim'den adada bir ilk daha

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler ve servisler geliştiren Telsim yeni bir uygulama başlattı.

Yayın Tarihi: 10/04/14 16:17
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'den adada bir ilk daha
A- A A+

Telsim, Autodialer Satışı hizmeti kapsamında abonelerine ulaşıp, daha avantajlı data kullanımı sağlamak için teklif sunuyor. Mevcut data paketi ücretlerinde bir değişiklik yapılmaksızın sunulan teklifler ile müşteriler, daha avantajlı data kullanımına sahip oluyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Telsim, Autodialer Satışı hizmeti ile, müşterilerinin data kullanımlarını kontrol altına almalarına olanak sağlıyor.

Mevcut data paketi kullanan müşterilerin yanısıra, data paketi bulunmayan müşterilere de yönelik verilen hizmet kapsamında, avantajlı data paketi teklifleri sunuluyor. Data paketi bulunmayan müşterilerin kullandığı data miktarı göz önünde bulundurularak, abonelere özel en avantajlı teklif hazırlanıyor ve bu sayede müşteriye data paketi kullanma alışkanlığı kazandırılmış oluyor.

Telsim, mevcut data paketi olan ve data paketi limitini aşan abonelere ise, kullanım miktarına uygun data paketi öneriyor. Bu hizmet sayesinde Telsim aboneleri, data kullanımını kontrol altına alabiliyor.

Müşterilerine her zaman kendini özel hissetiren Telsim, Autodialer Data Satışı hizmetini tüm müşterilerine sunuyor.

Telsim'in yeni hizmeti hakkında açıklama yapan Telsim Çağrı Merkezi Yöneticisi İlknur Ustacan, "Telsim Müşteri Hizmetleri olarak, önceliğimiz kaliteli müşteri memnuniyeti sağlamak ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti sunmaktır. Autodialer Data Satışı ile adada bir ilki gerçekleştirerek, özgürce mobil internet kullanımına fırsat tanıyan yeni uygulamamızı müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.