BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

"En Baba Sözler" Telsim tarafından ödüllendirildi

"En Baba Sözler" Telsim tarafından ödüllendirildi

Telsim'in facebook sayfasında babalar günü dolayısı ile yayınlanan video hakkında yorum yapan yarışmacılar arasında yapılan çekiliş sonucunda 3 talihli kişi Vodafone Smart Mini 4 cep telefonu kazandı.

Yayın Tarihi: 25/06/14 17:31
okuma süresi: 3 dak.
"En Baba Sözler" Telsim tarafından ödüllendirildi
A- A A+

Telsim'den yapılan açıklamaya göre Telsim babalar günü dolayısı ile facebook sayfasında babalara özel video hazırlayarak, bu video ile ilgili bir de yarışma düzenledi.

Babalar günü videosunda, Kıbrıs sokaklarında mikrofon uzatılan kişilerin babalarından en çok duydukları sözler yer aldı.
Varlığı güven ve mutluluk veren babaların evlatlarına söylediği güzel sözlerin ve öğütlerin yer aldığı video, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

ÖZKAN SAĞLAM: "BABALAR GÜNÜ VİDEOSU ETKİLEYİCİ VE DUYGUSALDI"

"Elindeki ekmeği dostunla paylaşacağın zaman asla eşit bölme. Bir parçasını büyük böl ve büyük olan parçayı dostuna ver" yorumuyla Vodafone Smart Mini 4 telefonunu kazanan Özkan Sağlam ödülünü Telsim Pazarlama Müdürü Esra Gür'ün elinden aldı.

Telsim'in babalar günü videosunu izlediği zaman çok etkilendiğini belirten Sağlam, videoyu izlediği dönemin babasının ölüm yıl dönümüne yakın bir döneme denk geldiğini ve videodaki yorumların onu duygulandırdığını ifade etti.

Sağlam, videonun altına yorum yaptıktan sonra, ödüllü bir yarışma olduğunu fark ettiğini dile getirerek, kazandığını öğrendiğinde şaşırdığını kaydetti.

Telsim'in kampanyalarını yakından takip ettiğini söyleyen Sağlam, uzun zamandan beridir Telsim'e geçmeyi düşündüğünü ifade ederek yeni telefonuyla birlikte bir de yeni Telsim hat aldı.

Sağlam, kızının yurt dışında yaşadığını belirterek, özellikle O'nunla daha kolay iletişim kurmak için internet paketi ve yurt dışı aramaları ile en avantajlı tarifelerden biri olan Red Elit tarifesini tercih etti.

Telsim'e ödülünden dolayı teşekkür eden Sağlam, Telsim'li olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Talihli kişilerin isimleri ve yorumları şöyle

Aslı Sarıdaş; "Hayallerine ulaşmak istiyorsan imkansız kelimesini kafandan sil. İmkansız diye birşey yoktur; bu senin elindedir, sen istersen herşeyi yaparsın asi".

Özkan Sağlam;. "Elindeki ekmeği dostunla paylaşacağın zaman asla eşit bölme. Bir parçasını büyük böl ve büyük olan parçayı dostuna ver"

Vijdan Sah; "Benim en güzel hediyem sizsiniz :))"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.