BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

Genç girişimci, vatandaşları internet üzerinden oy vermeye çağırıyor

Genç girişimci, vatandaşları internet üzerinden oy vermeye çağırıyor

Özkan Corporation çatısı altında bulunan, kurucusu ve CEO'su genç girişimci Necati Özkan olan "Blue Fox Technology" ve "MyUnifood" şirket girişimlerini sunarak katılmış oldukları Uluslararası "Webit Kongresi" tarafından düzenlenen "Founders Game"de dünya genelinde katılan 1,674 şirket içerisinden Yarı Finali kazanan 300 şirket arasına her iki şirketiyle birlikte girmeyi başarmış ve 1-2 Ekim 2014 tarihinde İstanbul'da "Haliç Kongre Merkezi"nde düzenlenecek uluslararası "Webit Kongresi" ile "Webit Fuarı"nada katılmaya hak kazanarak Finale giden yolda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yayın Tarihi: 26/08/14 17:43
okuma süresi: 3 dak.
Genç girişimci, vatandaşları internet üzerinden oy vermeye çağırıyor
A- A A+

Yarışmaya Dünya genelinden katılımların arasından KKTC ve tüm Kıbrıs Adasın'dan sadece bu iki şirket "Blue Fox Technology" ve "MyUnifood" Yarı Finale katılmaya hak kazanmıştır. KKTC üzerinde kurulan tüm ambargolara rağmen "Blue Fox Technology" şu anda zaten uluslararası şirketlere KKTC Lefkoşa'da bulunan merkez ofisinden hizmet vermekle birlikte Microsoft, Google, Facebook, IBM, Apple, Adobe, HP, Intel gibi Sektöründe Lider konumundaki 400 firmanın hem sponsorluğu hemde katılımıyla gerçekleştirilmekte olan Dünyaca ünlü bu yarışmada Yarı Finale kalmakla çok büyük bir başarı elde etmiş olmaktadır. Ayrıca "Blue Fox Technology" ve "MyUnifood" standlarını kurmaya hak kazanarak katılımcı olmaya davet almış olmakla, hem başarılı iş modellerini oluşturan şirketlerini hemde dolayısıyle KKTC'yi "Webit Kongresi" ve "Webit Fuarı"nda tanıtmaya hazırlanmaktadır.

KKTC'ninde uluslararası bu platformda tanınmasını sağlayacak olan bu başarılarını daha ileri götürebilmek için sadece İnternet üzerinden onlara oy verilmesine ihtiyaç duymaktadır. "Blue Fox Technology" şirketine oy vermek için http://bit.ly/bluefoxtech1 linkine ve MyUnifood şirketine oy vermek için http://bit.ly/myunifood1 linkine tıklanarak şirketlerin altındaki "VOTE" (OY) kısmına tıklanması ve facebook hesabıyla giriş yapılarak oy verilmesi gerekmektir. 3 Eylül tarihine kadar devam edecek oy verme işleminde, her iki şirket içinde oy verilmesi mümkündür. Oy vermek için herhangi bir kayıt yapılması veya üye olunmasına gerek yoktur.

"MyUnifood" üniversite öğrencilerinin internet üzerinden çeşitli avantajlardan yararlanarak yemek siparişi verdikleri online bir yemek sipariş sitesidir.

"Blue Fox Technology" internet yazılım, internet pazarlama, web tasarım, grafik tasarım & animasyon, hizmetleri ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri güçlendirmeye odaklanmış bir bilgi işlem teknolojisi şirketidir.

"Özkan Corporation" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde farklı sektörlerde çeşitli yatırımları bulunan bir Conglomerate Holding Şirketidir. "Blue Fox Technology" ve "MyUnifood" şirketleri'de birer "Özkan Corporation" kuruluşudur.

"Özkan Corporation" ayrıca, 29 Ağustos Cuma günü, merkez binalarında bir kutlama partisi gerçekleştireceklerini duyuyarak, tüm basın mensuplarının partiye davetli olduğunu bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.