BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

Liderlerin güç birliği

Liderlerin güç birliği

Ülkemizde internet servis sağlayıcıları arasında lider konumda bulunan, yakın bir süre önce Hasan Çerkez, Rüstem Önkal ve İzzet Çınar'ın direktörlüğünde yeni bir oluşuma imza atan Kıbrısonline, GSM sektörünün lider kuruluşu Kuzey Kıbrıs Turkcell ile güç birliği yaptı. Yaklaşık bir yılı aşkın bir süre önce Kuzey Kıbrıs Turkcell altyapısını kullanmaya başlayan ve test aşamasını başarıyla tamamlayan Kıbrısonline, Wi-Fi hizmetlerini daha kaliteli ve kesintisiz olarak kullanıcılarına sunmaya başladı.

Yayın Tarihi: 11/09/14 17:27
okuma süresi: 4 dak.
Liderlerin güç birliği
A- A A+

Adanın her yerinde kaliteli ve kesintisiz Wi-Fi hizmeti

Kuzey Kıbrıs Turkcell altyapısına entegre olması ile birlikte adanın her yerinde hizmet verebilme ve daha yaygın bir ağ oluşturma imkanına kavuşan Kıbrısonline, güçlenerek büyüme yolunda güçlü bir adım atmış oldu. Kıbrısonline Wi-Fi kullanıcıları artık tüm ada genelinde daha kaliteli ve kesintisiz hizmet alabilecek.

Liderlerin güç birliği

Kıbrısonline'ın Kuzey Kıbrıs Turkcell altyapısıyla hizmet vermeye başlaması ve yeni ortaklık yapısı, şirkette büyüme ve daha kaliteli hizmet verme açısından iki büyük yenilik olarak nitelendiriliyor.

Kıbrısonline'ın yeni direktörlerinden ve aynı zamanda Lemar Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Rüstem Önkal, internetin günümüzde temel ihtiyaçlardan biri haline geldiğinin altını çizerek, devamlı gelişen bu sektörde yatırım yapmak adına bir süre önce Kıbrısonline'ın var olan hissedarlarıyla bir güç birliği içerisine girdiklerini belirtti. Önkal, "Yeni ortaklık yapısı ile birlikte güzel bir ivme yakaladık. Yeni vizyonumuzla müşteri ağımızı kampanyalarla genişletmeye, teknolojik yenilikler yapmaya ve diğer şirketlerle birlikte oluşturduğumuz ortak ürünleri müşterilerimize sunmaya başlamış bulunmaktayız. Örneğin şu an devam eden Kuzey Kıbrıs Turkcell ile ortak yapılan evde ve cepte internet paketimizle ayda sadece 39 TL'ye hem mobil telefonunuza 3G, hem de evde bilgisayar veya tabletlerinize kullanabileceğiniz Wi-Fi internet sunuyoruz. Bu fiyat normalde sadece verilen Wi-Fi internetin fiyatından bile düşük kaldığından, müşterilerimiz hem evleri için internete, hem de mobil telefonları için 3G'ye çok avantajlı bir fiyata sahip olabiliyorlar. Benzer şekilde müşteri odaklı 'ortak-ürün' kampanyası Digiturk Kıbrıs ile de start almış durumda. Böylelikle müşterilerimize yönelik çok ekonomik paket ürünler sunulmaya devam edilecektir" dedi.

Teknik olarak ise müşteri memnuniyetini üst seviyeye çekmek adına, geçtiğimiz yıldan itibaren Kuzey Kıbrıs Turkcell altyapısına geçiş yaptıklarını aktaran Önkal, şu anda tüm ada çapında hizmet verebilen ve Wi-Fi ürünlerinin Telekomünikasyon Dairesi'ndeki olası arızalardan asgari şekilde etkilenecek tek internet sağlayıcısı konumunda olduklarını söyledi. Bunun özellikle kurumsal müşteriler için büyük bir avantaj teşkil ettiğine değinen Önkal, "Kuzey Kıbrıs Turkcell gibi güçlü ve güvenilir bir teknoloji firmasının altyapı ve transmisyonunu kullanır durumda olmamız bile bizi diğer tüm internet sağlayıcılardan bir adım önde tutuyor" şeklinde konuştu.

Önkal ayrıca, kısa vadede amaçlarının Kıbrısonline'ın sektör liderliğini daha da pekiştirmek, uzun vadede ise yeni teknolojileri adamıza getirerek daha kaliteli, daha hızlı ve aynı zamanda da daha ekonomik ürünleri müşterileri ile buluşturmak olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.