BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

iPhone 6, adada ilk kez Telsim'de

iPhone 6, adada ilk kez Telsim'de

Dünyanın teknolojisini müşterileri ile buluşturan Telsim, kısa süre önce dünyada satışa sunulan İPhone 6'yı Türkiye'den önce Kuzey Kıbrıs'ta ilk kez Telsim farkıyla teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu.

Yayın Tarihi: 23/09/14 10:01
okuma süresi: 2 dak.
iPhone 6, adada ilk kez Telsim'de
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'ın iletişim teknolojileri ile dijital dönüşümünde öncü olma misyonuyla servis ve hizmetler geliştiren Telsim, Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 6'yı müşterileri ile buluşturdu.

Tüm dünyada olduğu gibi Kıbrıs'ta da merakla beklenen telefonu ilk kez Telsim ayrıcalığı ile deneyimleme ve satın alma şansı bulan müşteriler, Telsim'in teknolojide öncü olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade ettiler.

DAHA BÜYÜK, DAHA İNCE VE DAHA UZUN PİL ÖMRÜNE SAHİP

Teknolojide sınır tanımayan Telsim, daha büyük, daha hızlı ve daha uzun pil süresi ile dikkati çeken yeni jenerasyon iPhone avantajlı fiyatlar ile satışa sunuyor.

Yeni iPhone 6 ekranında Retina HD teknolojisi kullanılıyor. 6.9 mm inceliğinde olan iPhone 6, 4.7 inçlik ekrana sahip. 64 bit mimari, A8 chip ve M8 yardımcı hareket işlemcisi ile daha hızlı performans ve daha uzun pil ömrüne sahip yeni iPhone, gelişmiş özellikleri ile teknoloji meraklılarından tam puan aldı.

KAMERADA DAHA İYİ ODAKLAMA VE RENKLENDİRMELER MEVCUT

Oldukça gelişmiş yapıya sahip olan yeni iphonelarda daha hızlı odaklama ve renklendirmelerle daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz. Yenilenen kamerasında optik görüntü sabitleme özelliği mevcut olan iPhone 6, True Tone flash ile 2.2 diafram aralığına ve iSight kamerada 8MP çözünürlüğe sahip. 1334x750 çözünürlüğe sahip iPhone 6 ile 43 megapiksele kadar panoramik çekim yapılabiliyor. Cihaz, 1080p video çekme özelliği ile slow motion videoları 120 veya 240 fps ile çekebiliyor

Yenilenen tasarımı ile daha ince, geliştirilen sistemi ile daha hızlı ve daha uzun pil ömrüne sahip iPhone 6 Kuzey Kıbrıs'ta ilk defa Telsim farkıyla Telsim Shop'larda alıcıları ile buluşmayı bekliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.