BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

WhatsApp kullanıcılarına müjde!

WhatsApp kullanıcılarına müjde!

Akıllı telefonların en çok tercih edilen sohbet uygulamasından biri olan WatshApp kullanıcılarına yepyeni bir özellik ile geliyor. WhatsApp görüntülü konuşturacak!

Yayın Tarihi: 17/10/14 14:02
okuma süresi: 2 dak.
WhatsApp kullanıcılarına müjde!
A- A A+
Ücretsiz mesajlaşma, fotoğraf, görüntü ve sesli mesaj yollama gibi özellikler sunan WhatsApp, kullanıcılarına artık sesli konuşma ve konuşulanları kaydetme imkânı sağlıyor. Uzun zamandır merakla beklenen sesli konuşma özelliğini yeni gelecek güncellemeyle birlikte kullanıcılarına sunulacağı bekleniyor.
Whatshapp akıllı telefonlar için geliştirilmiş kullanıcılar arasında internet aracılığıyla ücretsiz mesajlaşma özelliği sunan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 3G ya da WiFi Internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine resim, video, sesli ve yazılı mesaj göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Calfornia eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur. Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar \%75 oranında artarak 2012 yılında toplamda \%500'e ulaşmıştır.500 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı vardır.
Facebook tarafından 4 Milyar USD nakit para, 12 Milyar USD hisse senedi ve 3 Milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi karşılığında satın alınmıştır.Bu satın alma işleminin bazı kişisel hakları ve bilgi mahremiyetini savunan gruplar tarafından durdurulması istenmiştir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.