BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Apple Watch'a yeni rakip

Apple Watch’a yeni rakip

Giyilebilir teknoloji alanındaki ilgisi her geçen gün artan Microsoft, yeni akıllı saat modeliyle Apple'a rakip olamaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 20/10/14 10:03
okuma süresi: 1 dak.
Apple Watch’a yeni rakip
A- A A+

Apple ve Samsung gibi şirketlerin bir süredir yoğun mesai harcağı giyilebilir teknoloji sektöründeki rekabet, yakın bir zamanda hareketli bir döneme gireceğe benziyor.

İddialara göre, teknoloji devi Microsoft, önümüzdeki haftalarda yeni akıllı saat modelini görücüye çıkartmaya hazırlanıyor.

Şirkete yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, Microsoft'un akıllı saati, ortalama iki günlük bir pil ömrüne sahip olacak ve piyasadaki çoğu ürün gibi sağlık odaklı olacak.

Şirketin bu yeni cihazı hangi isimle ve ne zaman piyasaya süreceği şu an için bilinmiyor. Şirkete yakın kaynaklara göre, Microsoft'un, yakın bir zamanda düzenleyeceği tanıtım toplantısında ürünün fiyatı ve diğer bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkacak.

Giyilebilir teknoloji alanında hali hazırda Moto 360 gibi birkaç ürün bulunuyor. Akıllı ürünün en büyük rakibi olması beklenen Apple Watch, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.