BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'e 'Kalite Yönetimi'nde yine tam not

Kuzey Kıbrıs Turkcell'e 'Kalite Yönetimi'nde yine tam not

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 'Certification Europe' tarafından gerçekleştirilen 2014 yılı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi'nden yine 'tam not' aldı

Yayın Tarihi: 22/10/14 18:35
okuma süresi: 3 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'e 'Kalite Yönetimi'nde yine tam not
A- A A+

Karaatmaca: "Kuzey Kıbrıs Turkcell sadece teknoloji ve insana yönelik yatırımları değil, kalite ve standartta gösterdiği ilerleme ile de başarısını taçlandırmıştır"

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi'ni bu yıl da başarıyla tamamladı.
16-17 Ekim tarihlerinde Certification Europe tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kurumsal başarısı ve yüksek kalite standardı dikkat çekti.

'Sıfır uygunsuzluk'

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, 'Certification Europe tarafından yapılan 2014 yılı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi'nin "sıfır uygunsuzluk" ile sonuçlandığı belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell böylece 'Kalite Yönetim Sistemi'nin standartlara uyumunu kanıtlayarak, 3 yıl süreyle geçerli olan ISO 9001 sertifikasını yenilemiş oldu.

Karaatmaca: Kalite ve standartlar önemli

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, iç denetim ve kalite yönetim temsilcileri ile tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesini kutlayarak, "Kalite ve standartlar bizler için son derece önemlidir, bu anlamda, yeni bir denetimden daha başarıyla çıkmış olmak hem kurumumuz, hem de ülkemiz adına hepimizi gururlandırmıştır" dedi.

Uluslararası kalite ve belgelendirme kuruluşu "Certification Europe"un son derece hassas çalıştığına dikkat çeken Karaatmaca, "Kuzey Kıbrıs Turkcell sadece teknoloji ve insana yönelik yatırımları değil, kalite ve standartta gösterdiği ilerleme ile de başarısını taçlandırmıştır" şeklinde konuştu.

'Dünya ile yarışıyoruz'

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kalite Yönetim Denetçisi Clive Nightingale de, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in uluslararası standartlarda hizmet verdiğini anımsatarak, insan kaynakları ve kurumsallaşma anlamında dünyayla yarıştıklarını söyledi. Nightingale, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in Certification Europe tarafından gerçekleştirilen 2014 yılı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi sonucunda yüksek kalite standartlarının onaylanmasının tüm Turkcell ailesinin ortak başarısı olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.