BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Twitter, Twitpic'i satın aldı

Twitter, Twitpic'i satın aldı

Bir süredir kapanması gündemde olan Twitter'a fotoğraf ekleme servisi Twitpic satın alındı. Twitter tarafından yapılan satın alım ile kullanıcılar eski fotoğraflarını kurtarabilecek.

Yayın Tarihi: 27/10/14 11:36
okuma süresi: 1 dak.
Twitter, Twitpic'i satın aldı
A- A A+

Son aylarda Twitter ile isim hakkı anlaşmazlığı nedeniyle kapanma noktasına gelen Twitpic servisi Twitter tarafından satın alındı. Ancak satın alım ile ilgili mali bilgiler açıklanmadı.

Twitter'ın fotoğraf ekleme özelliğinin olmadığı bir dönemde bu hizmeti sunan Twitpic, sosyal ağ bu özelliği ekleyince işlevsiz hale gelmişti.

Bir süredir 'satın alındı' ya da 'kapanıyor' şeklinde haberler çıkan Twitpic, Twitter tarafından satın alındı. Servise artık yeni fotoğraf eklenemeyecek. Ancak Twitter'ın yaptığı bu satın alma ile kullanıcılar eskiden yükledikleri fotoğraflara erişebilecekler. Servisin kullanıcıları isterlerse fotoğraflarını kayıt etme veya silme imkânı da bulabilecekler.

Twitpic.com'dan yapılan açıklamaya göre siteye erişim sürecek. Ancak yeni fotoğraf yüklenemeyecek. Servisin iOS ve Android uygulamaları marketlerden kaldırılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.