BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'in geleneksel "Güvenli İnternet Seminerleri" 9 Aralık'ta başlıyor

Telsim'in geleneksel "Güvenli İnternet Seminerleri" 9 Aralık'ta başlıyor

Telsim'in, Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlediği geleneksel Güvenli İnternet Seminerleri 2014-2015 akademik döneminde 9 Aralık'ta 19 Mayıs TMK ve The English School of Kyrenia'da verilecek eğitimle başlıyor.

Yayın Tarihi: 05/12/14 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'in geleneksel "Güvenli İnternet Seminerleri" 9 Aralık'ta başlıyor
A- A A+

Telsim'in gelenekselleşen ve bu yıl beşincisi düzenlenen Güvenli İnternet Seminerleri'nde öğrencilere, hayatın önemli bir parçası haline gelen internetin daha verimli ve güvenli kullanımı konusunda bilgi veriliyor. 4 yılda yaklaşık 10.000 öğrenciye ulaşılan seminerler de bu yıl da yaklaşık 2500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Telsim'in sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği seminerlerde eğitimler, Telsim'den dönüşümlü olarak teknoloji konusunda uzman kişiler ile Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel tarafından verilecek.

19 Mayıs TMK ve The English School of Kyrenia'da başlayacak olan eğitimler, sırasıyla Bayraktar Türk Maarif Koleji, Türk Maarif Koleji, Yakın Doğu Koleji, Levent Koleji, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar L., TED Koleji, Polatpaşa Lisesi, Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu, Erenköy Lisesi, Mehmetçik Ortaokulu, Bekirpaşa Lisesi, Şht. Zeka Çorba Ortaokulu, Cumhuriyet Lisesi, Canbulat Özgürlük Ortaokulu, Çanakkale Ortaokulu, Gazimağusa Türk Maarif Koleji, Esentepe Ortaokulu, Anafartalar Lisesi, Oğuz Veli Ortaokulu, Lapta Yavuzlar Lisesi, Lefke Gazi Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Şht. Turgut Ortaokulu, Değirmenlik Lisesi, Bayraktar Ortaokulu, Atleks Sanverler Ortaokulu, Şht.Hüseyin Ruso Ortaokulu, Demokrasi Ortaokulu'nda ve Agah Necati British Academy'de verilecek eğitimlerle devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.