BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsimliler'in ada içi her yöne dakikaları artık daha ekonomik

Telsimliler'in ada içi her yöne dakikaları artık daha ekonomik

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalar geliştiren Telsim, yurt içindeki aboneleri doya doya iletişim kurabilsinler diye onlara özel ek paketler hazırladı.

Yayın Tarihi: 15/12/14 11:19
okuma süresi: 2 dak.
Telsimliler'in ada içi her yöne dakikaları artık daha ekonomik
A- A A+

Telsimliler dakikaları sona erince satın alabilecekleri ada içi her yöne ek paketleri ile özgürce iletişim kurabiliyor. Özgür Tarife, Red paketleri, Özgür Dünya, Hoşgeldin, Asker Paketleri, avantaj, Kamu Tarifeleri veya PGM paketlerinden yararlanan Telsim aboneleri ada içi her yöne arama dakikaları biterse ekonomik fiyatlarla ek dakika paketleri satın alabiliyor.

Tüm Telsim'li faturalı ve faturasız hat sahiplerinin faydalanabileceği ek paketler kapsamında, aboneler ada içi her yöne 100 dakika'ya sadece 20TL/300 kontör; ada içi her yöne 150 dakika'ya 30TL/460 kontör; ada içi her yöne 300 dakika'ya 45 TL/ 690 kontör; ada içi her yöne 500 dakika'ya 75TL/1200 kontör karşılığında sahip olabiliyor.

Telsim Ürün ve Servisler Müdürü Murat Ustacan, müşterilerine her zaman kendilerini özel hissettiren kampanyalar hazırladıklarının altını çizerek, "Abonelerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, onların ada içi her yöne dakikalarını ek paketlerle arttırarak, onları mutlu etmeye devam ediyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.