BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'den çekim gücü garantisi

Telsim'den çekim gücü garantisi

Çekim noktalarını yüzde yüz yenileyen Telsim, "Çekim gücümüzün ispatıdır" sloganıyla yeni bir hizmet başlattı. Müşterilerine çekim gücü garantisi veren Telsim'in yeni kampanyası kapsamında, yeni aboneler hizmeti beğenmez ise hattını iptal edebiliyor ve iptal sonrasında fatura edilebilecek tutarın vergiler haricindeki kısmını Telsim karşılıyor.

Yayın Tarihi: 18/12/14 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'den çekim gücü garantisi
A- A A+

Telsim'den ilk defa faturalı hat alarak abonelik yapan bireysel ve kurumsal kullanıcıların yararlanabileceği kampanya kapsamında yeni müşterilere 30 günlük deneme süresi veriliyor. Deneme süresinin içinde abone herhangi bir sebepten dolayı memnuniyetsizlik yaşar ve bu konuda sikayette bulunup hattını iptal ederse ada içi konuşma, sms, internet kullanımını, aylık sabit ücret ve paket ücretleri belirlenen limitler dahilinde Telsim tarafından iade ediliyor.

En yeni ve en son teknolojiyi müşterileriyle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirten Telsim Teknoloji Müdürü Ayhan Aliusta, "Çekim gücümüze ve hizmet kalitemize o kadar güveniyoruz ki beğenmezseniz faturanızı iade ediyoruz" dedi. Aliusta, 50 milyar sterling cirosuyla dünyanın en büyük telekomünikasyon firması olan Vodafone'un Kuzey Kıbrıs'a en son teknolojiyi getirdiğini altını çizerek, HD ses kalitesinde yapılan dev teknoloji yatırımıyla, abonelerinin her yerde HD kalitesinde kesintisiz konuşmasına olanak sağladıklarını da vurguladı.

Dev teknoloji yatırımlarıyla çekim gücünü artıran ve çekim noktalarını yüzde yüz yenileyen Telsim'in yeni hizmeti hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler en yakın Telsim Shop'a uğrayabilir veyakktctelsim.com adresini ziyaret edebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.