BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

En tehlikeli seks pozisyonları açıklandı

En tehlikeli seks pozisyonları açıklandı

Brezilyalı bilim insanları, yaptıkları araştırmalar sonucu en tehlikeli seks pozisyonunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 22/01/15 17:40
okuma süresi: 2 dak.
En tehlikeli seks pozisyonları açıklandı
A- A A+
Bilim dergisi Advances in Urology'de yayımlanan bir araştırmada, güvenlilik açısından seks pozisyonları incelendi. Brezilyalı bilim insanları, en güvenli seks pozisyonun erkeğin üstteyken, en tehlikelisinin ise kadının üstteyken olduğunu açıkladı.

Telegraph'ta yer alan habere göre, doktorlar ve bilim insanları, hastanelere 13 yıl içinde penis fraktürü (penis kırılması) şikayetiyle gelen hastaları inceledi. Bilim insanları, seks esnasında yaşanan penis kırılma vakalarının çoğunun kadının üstte olduğu pozisyonlarda meydana geldiğini ifade etti. Buna göre, kadının üstte olduğu pozisyonda vücut ağırlığının tamamı penisin üzerinde oluyor ve kadın, "yanlış penetrasyonda" ilişkiyi kesemeyebiliyor. Bu durumda penis zarar görürken, erkek üstteyken penetrasyonu daha kolay kontrol edebiliyor ve ters bir durumda ilişkiyi durdurabiliyor. Kazaların yüzde 29'u kadının elleri ve ayakları üzerinde olduğu pozisyonda yaşanırken, erkeğin üstte olduğu pozisyonda bu oran yüzde 21.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.