BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 3 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den kurumlara Wi-Fi ile kesintisiz internet

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den kurumlara Wi-Fi ile kesintisiz internet

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 'Wi-Fi' teknolojisi ile kurumlara kesintisiz ve yüksek standartta internet hizmeti sunuyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, kurumlarla işbirliğinin önemine dikkat çekerek, "Kuzey Kıbrıs Turkcell sadece bir GSM şirketi değil aynı zamanda adamıza her gün yenilikler taşıyan bir teknoloji şirketidir" dedi.

Yayın Tarihi: 18/03/15 15:33
okuma süresi: 3 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'den kurumlara Wi-Fi ile kesintisiz internet
A- A A+

Cratos Premium'a ziyaret
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Cratos Premium Otel Genel Müdürü İrfan Satır'ı ziyaret ederek kurumsal işbirliği projelerini ve iki kurumunun 2015 hedeflerini görüştü.

Karaatmaca'ya ziyaretinde Kuzey Kıbrıs Turkcell Merkezi Operasyonlar Müdürü Metin Kayhan, Kurumsal Müşteri Yönetimi Müdürü Cüneyt Özerdağ da eşlik ederken, Cratos Premium Otel Genel Müdürü İrfan Satır'ın yanında Genel Müdür Yardımcısı Ruşen Uludağ yer aldı.

Karaatmaca, ülkemizde kurumlar arasındaki işbirliğinin ülkeye de katma değer sağladığına dikkat çekerek, bu anlamda teknoloji kullanımın önemine değindi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek yatırımlarını, bilgi ve tecrübelerini bu yönde sürekli yenilediklerini söyleyen Karaatmaca, kurumlarımızın sadece ses yani konuşma ve iletişim değil, tüm teknoloji ihtiyaçlarını karşılayacak bilgi ve altyapıya sahip olduklarını belirtti.

Wi-Fi'da önemli yatırım

Cratos Premium Otel'le yürüttükleri kurumsal işbirliği sonucu, otelin Wi-Fi network altyapısını tamamen yenileyerek, kapasite ve teknolojik olarak müşterilerin tüm ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayacak bir yapıya kavuşturduklarını belirten Aybars Karaatmaca, şunları söyledi:

"Her müşterimizin kurumsal ihtiyaçlarına yönelik teknolojik çözümler üretmek bizim temel anlayışımızdır. Yeni sistem ile aynı anda 13 bin kullanıcıyı destekleyen bir yapı oluştu. Hiçbir sorun yaşanmadığını ve müşteri memnuniyetinin de üst düzeyde olduğunu görmek, bizleri ayrıca sevindirmiştir."

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, kurumların marka işbirlikleriyle bütünleşerek, önemli sonuçlar elde edildiğini de sözlerine ekledi.

'Kesintisiz ve hızlı internet'

Cratos Premium Otel Genel Müdürü İrfan Satır da Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yapılan işbirliğinden memnun olduklarını belirterek, yeni sistemin kendilerine önemli bir avantaj sağladığını belirtti.

Müşteri memnuniyetini anında ölçtüklerini ifade eden İrfan Satır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Otelimize gelen misafirlerimizin talebini karşılayabilmek bizim için çok önemli. Artık turizmi de internetsiz düşünmek mümkün değil. Otelimize gelen her bir kişinin 2-3 farklı cihazı olabiliyor. Film izliyorlar, sosyal medyaya giriyorlar, internet her an hayatımızın içinde ve kesintisiz, hızlı bağlantı son derece önemli. Kuzey Kıbrıs Turkcell'le yaptığımız işbirliği bizlere bu avantajı sağlamıştır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.