BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ öğrencileri mobil oyun tasarladı

DAÜ öğrencileri mobil oyun tasarladı

Mobil oyun sektörüne "Clash Bird" isimli oyunlarıyla hızlı bir giriş yapan DAÜ öğrencileri tasarladıkları oyunla beğeni topluyor.

Yayın Tarihi: 07/04/15 11:57
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ öğrencileri mobil oyun tasarladı
A- A A+

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri oyun tasarlayarak başarı elde ettiler. Günümüz mobil dünyasının vaz geçilmezleri arasında olan oyun sektörüne "Clash Bird" isimli oyunlarıyla hızlı bir giriş yapan DAÜ öğrencileri tasarladıkları oyunla beğeni topluyor.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık son sınıf öğrencisi olan Ramazan Aykut Uzun ve Gazetecilik son sınıf öğrencisi olan Kaan Töngelci geliştirmiş oldukları mobil oyunlarını sanal dünya ile tanıştırdılar.

Girişimcilik ruhu

Clash Bird oyunu, oyun severler ile buluştuğu andan itibaren olumlu yorumlar aldıklarını belirten ikili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de ilgi görmekten dolayı mutluluk duyduklarını kaydettiler.

Oyunu geliştiren İletişim Fakültesi öğrencileri, "Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin bizlere sunmuş olduğu programlar ve üstün nitelikli eğitmenleri sayesinde günümüz dünyasını yakından takip etme şansını yakalıyoruz" diyerek bunun neticesinde ortaya çıkan projelerinin hayata geçirilmesinin kendilerinin girişimcilik ruhunun eseri olduğunu vurguladılar. İletişim Fakültesi öğrencisi Kaan Töngelci Clash Bird isimli oyunlarının son zamanların eğlenceli oyunlarından biri olmaya aday olduğunu söyleyerek, "Tüm oyunculara kendisini sevdiren, zaman zaman ise bir o kadarda sinir bozucu olabilen bu oyun, tüm oyun severlerin parmakları ucunda hayat bulmaya devam etmektedir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.