BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 9 dak.

Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs'ta

Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs’ta

Turkcell'in üstün teknoloji altyapısı ile dünyanın bilgisini zaman ve mekân sınırı olmadan Türkçe olarak sunan 'Turkcell Dijital Akademi' eğitim platformu, Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından adaya taşındı.

Yayın Tarihi: 10/04/15 12:18
okuma süresi: 9 dak.
Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs’ta
A- A A+

Turkcell Dijital Akademi'de 'Profesyonel Gelişim', 'Kişisel Gelişim' 'Liderlik', 'Teknoloji', 'İnovasyon ve Girişimcilik' ve 'Sınava Hazırlık' başlıkları altında 90 farklı eğitmenden 2500'ü aşkın video ve "e-learning" formatında yüzlerce eğitim bulunuyor.
Turkcell'in bilgiye erişimi milyonlara açan en önemli eğitim platformu "Turkcell Dijital Akademi", Kuzey Kıbrıs'a da taşındı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, zaman ve mekândan bağımsız olarak, her an her yerden eğitim alınabilecek 'Turkcell Akademi' eğitim platformunu ada insanı ile buluşturdu.
Turkcell Dijital Akademi sayesinde, profesyoneller, gençler ve yaşam boyu eğitime inanan herkes, çok önemli bu platforma ortak olacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in adaya taşıdığı eğitim platformundan tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurttaşları yaralanabilecek, ayrıca, Turkcell'lilere özel eğitim seçenekleri sunulacak.
Bilginin teknoloji sayesinde milyonlara ulaşmasına imkân yaratan platformda 2500'ü aşkın Türkçe eğitim içeriği yer alıyor.
Turkcell Dijital Akademi, Turkcell'in üstün network altyapısı ve teknolojisi sayesinde bilginin milyonlara ulaşmasını sağlarken, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in web sayfasından da platforma erişim imkânı yaratıyor.
'Turkcell Dijital Akademi'ye bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden, www.kktcell.com/turkcellakademi adresini tıklayarak erişmek mümkün olacak.
Turkcell'lilere özel eğitimlerden yararlanmak isteyenler 0532 755 22 22 numarasına SIFRE yazarak gönderebilecek ve aldıkları süper şifreleri ile bu özel eğitimlerden faydalanabilecekler.

Dünyanın eğitim devleriyle iş ortaklığı

Turkcell Dijital Akademi, eğitim içeriğinde mükemmeliyete ulaşmak amacıyla bu alanda dünyaca ünlü eğitim kurumları ve portalleri ile de işbirliğine gitti. Dünyanın teknoloji alanında en önemli üniversitesi kabul edilen MIT (Massachusetts Institute of Technology) ile kurulan işbirliği kapsamında, "inovasyon'' ana başlığına MIT tarafından içerik oluşturuldu. Turkcell Akademi işbirliğini bir adım daha ileriye götürerek, online eğitim alanında bir ilki daha gerçekleştirdi. Dünyanın ilk 'Girişimcilik MBA' (Innovator's MBA) programını Türkçe ve İngilizce olarak hazırlayarak edX ve Turkcell Akademi platformlarında tüm milyonlar ile buluşturdu.
90 farklı eğitmenden 2500'ü aşkın video

Platform kolay ara yüz ve menüleri ile kullanıcı dostu bir sistem olarak tasarlandı. Turkcell Dijital Akademi'de Profesyonel Gelişim', 'Kişisel Gelişim' 'Liderlik', 'Teknoloji', 'İnovasyon ve Girişimcilik' ve 'Sınava Hazırlık' başlıkları altında içerikler sunuluyor. 90 farklı eğitmenden 2500'ü aşkın video ve "e-learning" formatında yüzlerce eğitim bulunuyor. Turkcell Dijital Akademi'nin bu zengin içeriği, yapılacak yeni iş birlikleri ile sürekli geliştiriliyor.

Basın toplantısı ile tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 'Turkcell Dijital Akademi'nin tanıtımını bir basın toplantısı ile yaptı. Lefkoşa Merit Otel'de yer alan basın toplantısına Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Turkcell Akademi Lideri ve Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan katıldı.
'Turkcell Dijital Akademi'nin içeriği hakkında detaylı bilgilerin verildiği basın toplantısında açılış konuşmasını Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca yaptı.
Daha sonra söz alan Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen, 'Turkcell Dijital Akademi'yi tanıttığı bir sunumla, platform hakkında detayları paylaştı.
Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen 'Turkcell Dijital Akademi' hakkında şu bilgileri verdi:

"Hızla değişen bir dünyanın içindeyiz. Bu değişimin en büyük etkeni ise internet ve elimizdeki cep telefonlarımız. Onlar yalnızca cep telefonu değil, aynı zamanda birer bilgisayar. İnternetten sonsuz bilgiye her an her yerden ulaşmak mümkün, fırsat eşitleyici bir boyutu var. Bizlerin de 3G ile tanıştığımız günden bu yana en büyük hayalimiz bilgiyi herkese ulaştırabilmekti. Bu günlerde 3G'nin ardından artık 4G'yi konuşuyoruz. Hatta 4G ile ilgili ilk testimizi burada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdik. Turkcell olarak üstün network altyapımız üzerinde geliştirdiğimiz çözümlerle Türkiye'nin yanında Kuzey Kıbrıs'a da fayda sunmak için çok çalışıyoruz. Bu çözümlerin başında bizim için eğitim geliyor. Eğitim alanında attığımız adımlarla insanımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. En iyi çözüm ortakları ile iş birliği yaparak girişimcilik ve inovasyonun önünü açmayı ilke ediniyoruz. Bu amaçla, 2006 yılında Turkcell çalışanını eğitmek için kurduğumuz Akademimizi, müthiş bilgi birikimimizi bir süre önce dijitalleştirdik. Bu da yetmedi; dünyanın önde gelen eğitim kuruluşlarıyla birlikte çalışarak bu alandaki en üst düzey içeriği Türkiye'deki profesyonellerin ve gençlerin ihtiyaçlarına uygun ve tamamen Türkçe olarak geliştirdik. Şimdi Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler de Turkcell'in üstün network altyapısı sayesinde dünyanın bilgisine 7 gün 24 saat, istedikleri yerden ulaşabilecekler. Kendini geliştirmek isteyen, farklı alanlardaki birçok eğitime ulaşmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz; dünyanın saygın eğitim kurumlarından, en iyi profesörlerinden, önde gelen fikir adamlarından eğitim ve tavsiyeler alacak. Yalnızca bireylere değil artık çalışanlarına kişisel gelişim imkânı sunmak isteyen şirketlere de bu platformumuzu açtık. Turkcell Dijital Akademi'nin insanımız için değer yaratarak Turkcell'in farkını bir kez daha vurgulayacağına inancımız tam. Tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de hayırlı olmasını diliyor, bilgiyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Karaatmaca: Kıbrıs'a, dünyaya, geleceğe dokunuyoruz

Turkcell'in çok önemli bir projesini daha Kıbrıs'la buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, "Dünyanın bilgisini adamıza taşıyacağımız çok önemli bir eğitim platformu olan Turkcell Dijital Akademi, insanımıza yeni bir eğitim imkânı sunacak" dedi.
"Geleceği Yazanlar" projesinden sonra milyonlara ulaşan, farklı bir eğitim platformuyla yine dünyaya, Kıbrıs'a ve geleceğe dokunduklarına dikkat çeken Aybars Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İnternetten sonsuz bilgiye her an her yerden ulaşmak mümkün. Ancak çok daha önemli olan doğru ve nitelikli bilgiye ulaşabilmek... Turkcell Dijital Akademi bu anlayış üzerinden doğdu, gelişti, milyonlara ulaştı. Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak bizler bu önemli eğitim platformunu ülkemizle, insanımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. "

'4G'yle çok daha keyifli olacak'

Önümüzdeki aylarda dördüncü nesil telekomünikasyon hizmeti 4G teknolojisinin de hizmete gireceğine inandıklarını belirten Karaatmaca, "4G teknolojisi ile birlikte artık çok daha yüksek kapasite ve kalitede, çok daha hızlı internet erişimine kavuşacağız. 'Turkcell Dijital Akademi'den eğitim faydası sağlamak 4G ile birlikte sanırım çok daha keyifli olacak" dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in en önemli şansının Turkcell Grup içerisinde yer alarak çok geniş bir deneyim, insan kaynağı ve altyapıya ortaklık etmek olduğunu anlatan Karaatmaca, "Turkcell Dijital Akademi bu önemli avantajın bir yansımasıdır. Bu çok önemli proje ile birlikte geniş bir eğitim platformunun kapısını Kuzey Kıbrıs'a açıyor, tüm halkımızı, pek çok uluslararası ödüle layık görülen Turkcell Dijital Akademi'ye çağırıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.