BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den seçim meydanında iletişim merkezi

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den seçim meydanında iletişim merkezi

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri nedeniyle Lefkoşa Sarayönü Meydanı'nda medya temsilcilerine teknoloji desteği sunmak ayrıca dev ekranda Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim sonuçlarını yansıtmak amacıyla iletişim merkezi oluşturdu.

Yayın Tarihi: 20/04/15 08:40
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den seçim meydanında iletişim merkezi
A- A A+

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu'nun izni sonucu oluşturulan iletişim merkezinde, Yüksek Seçim Kurulu tarafından güncellenen seçim sonuçları Kuzey Kıbrıs Turkcell'in dev ekranına yansıtıldı, gazetecilere internet ve teknoloji desteği sunuldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi'nde kesintisiz enerji altyapısı, herkese açık wireless hizmeti, şarj üniteleri ayrıca bilgisayarlarla gazetecilere hizmet verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada teknoloji ve iletişim lideri olarak, tüm özel günlerde en fazla emek harcayan, kamuoyuna güncel gelişmeleri ulaştırmak için çalışan basın mensuplarına teknoloji desteği vermek amacıyla bu alanın ve imkanın oluşturulduğu belirtildi.

"Medyanın yanısıra Wi-Fi ve sinevizyon ekranı ile halkımıza ve tüm ülkeye hizmet verdik" denen açıklamada, medya mensupları, tüm adaylar ve seçim gününde tüm görev alanlara da başarılar dilendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.