BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

"II. Bilişim Adası Çalıştayı" yarın Acapulco Otel'de yapılacak

"II. Bilişim Adası Çalıştayı" yarın Acapulco Otel'de yapılacak

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu'nun düzenlediği "II. Bilişim Adası Çalıştayı" yarın Acapulco Otel'de yapılacak.

Yayın Tarihi: 27/05/15 16:48
okuma süresi: 1 dak.
"II. Bilişim Adası Çalıştayı" yarın Acapulco Otel'de yapılacak
A- A A+

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, "II. Bilişim Adası Çalıştayı" yarın saat 09:30'da Acapulco Otel'de açılış konuşmalarıyla başlayacak ve iki gün sürecek.

Çalıştayın açılışında KKTC Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Yüksek Mahkeme Başkanı Şafak Öneri ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy konuşma yapacak.

Çalıştayın açılış konuşmalarının ardından İTÜ GVO Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Avukatı Tuğrul Sevim ve TUBİTAK TEYDEB Bilişim Programı Başuzmanı Bayram Yılmaz'ın sunumlarından sonra komite çalışmalarına geçilecek.

29 Mayıs'ta da komite çalışmalarıyla devam edecek çalıştay, komite sunumlarının hazırlanmasıyla sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.