BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

NASA Başkanı: "Uzaylıları eninde sonunda bulacağız"

NASA Başkanı: "Uzaylıları eninde sonunda bulacağız"

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Başkanı Charles Bolden, insanoğlunun bir gün uzaylılarla karşılaşacağını, ama bu uzaylıların tartışmalı 51. Bölge'de olmadığını savundu.

Yayın Tarihi: 22/06/15 14:30
okuma süresi: 1 dak.
NASA Başkanı: "Uzaylıları eninde sonunda bulacağız"
A- A A+

SkyNews'te yayımlanan bir programa konuk olan eski astronot Bolden, 10 yaşındaki bir çocuğun sorusu üzerine "O kadar çok gezegen var ki bir gün mutlaka evrende başka hayatlar olduğuna dair kanıt bulacağız" yanıtını verdi. Evrende milyarlarca güneş sistemi olduğunu hatırlatan Bolden, "Bu sistemlerin bazıları bizim sistemimize benziyor olabilir. Dolayısıyla bazılarımız bir gün evrenin bir yerlerinde yaşam formu bulacağımıza inanıyor" dedi.

Bununla birlikte uzaylıların ziyaret ettiği söylenen ve dizilere de konu olan 51. Bölge'nin var olduğunu itiraf eden Bolden, "51. Bölge diye bir yerde bulundum, ama normal bir araştırma- geliştirme merkeziydi. Sandığınız gibi uzaylılar veya UFO görmedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: sputniknews

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.