Kurumsal Haberler
okuma süresi: 4 dak.

Kıbrıs Postası e-Gazete sürümü yayında!

Kıbrıs Postası e-Gazete sürümü yayında!

Kıbrıs Postası Gazetesi yeniliklerine devam ediyor. Kıbrıs Postası okuyucuları, Kıbrıs Postası Gazetesi'nin tamamına 40 sayfa renkli olarak, internet ortamında e-Gazete uygulamasıyla ulaşma şansına sahip olacaklardır...

Yayın Tarihi: 02/12/15 08:00
okuma süresi: 4 dak.
Kıbrıs Postası e-Gazete sürümü yayında!
A- A A+

Okuyucularımız gazetenin reklamlar dahil tamamına erişmesi ile birlikte reklam verenler gazetenin elektronik versiyonunun okuyucularına da ulaşacaklardır.

Rasıh Reşat: "OKUYUCULARIMIZIN İLGİSİ, DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN KANITI"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat, e-Gazete ile ilgili şunları söyledi:

"Kıbrıs Postası dünyada belki de dijital medya ile başlayıp konvansiyonel medyayı sonradan bünyesine dahil eden ilk basın kuruluşudur. Bu nedenle olsa gerek ki, dünyadaki değişen ve hızla gelişen teknolojiyi ülkemize adapte ederken de çığır açıp öncü olmasını bilmiştir. Dünyada basılı medyanın yavaş yavaş eski etkisini yitirmeye başladığı çağımızda basılı formatta olup ancak dijital ortamda vücut bulan bir gazete türü olan e-Gazete'yi de çeşitliliğimiz arasına katmamız kaçınılmazdı. Okuyucularımızın her platformda habere ulaşması, tablet ve akıllı telefon ortamında konvansiyonel gazete keyfini yaşaması bizim için son derece önemli. Okuyucularımızın bu yeniliğimize daha test aşamasındayken dahi yoğun ilgisini görmek, doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır."

Rasıh Reşat, Kıbrıs Postası'nın doğum günü olan Kasım ayında, okuyucuları yeni sürprizlerin beklediğini de ifade ederek sözlerine son verdi.

CANAN ONURER: "KIBRIS POSTASI'NIN BÖYLE BİR ADIM ATMASI KAÇINILMAZDI"

Kıbrıs Postası Haber Müdürü Canan Onurer, e-Gazete uygulaması ile ilgili şunları kaydetti:

"Kıbrıs Postası, ülkedeki internet gazeteciliğininin önünü açmasının ardından böyle bir adım atması kaçınılmazdı.

Belki e-Gazete ülkede bir ilk değildir ama kullanılan teknoloji ve teknik altyapısı bakımından farkını yine ortaya koymuş olacaktır. Günümüz dünyasında internet ve internet yayıncılığının ciddi önem kazandığı bir dönemden geçmekteyiz. Kamu yayıncılığı sorumluluğunu omuzlarında bulunduran Kıbrıs Postası'nın dijital yayıncılıkta dünyadaki gelişmelere yakından takip edip, bulunduğu coğrafyada ilkleri başarma alışkanlığı attığı her adımda hissedilmektedir. e-Gazete, bunlardan sadece bir tanesidir. Çağa ayak uydurmak, bilim ve teknolojinin bu küçük kara parçasında da dünyanın önde gelen ülkeleri gibi anında hissedilmesi ve yaşatılması için Kıbrıs Postası ailesi olarak tüm imkanlarımızı kullanmaktayız. Tüm okuyucularımıza, e-Gazeteyi okuma keyfini tatmasını öneriyorum.

ÇAĞDAŞ ÖĞÜÇ: "KIBRIS POSTASI BİR DOKTORA TEZİ"

Kıbrıs Postası Dijital Yayınlar Müdürü Çağdaş Öğüç ise e-Gazete ile ilgili yaptığı açıklamada, Kıbrıs Postası'nın doktora tezi olabilecek bir durumda olduğunu belirtti.

Öğüç sözlerine şöyle devam etti:

"İnternet ağı tüm dünyayı öylesine sardı ki, bilginin transferi artık saniyelerle ölçülür boyuta geldi. Kıbrıs Postası 14 sene önce internette yayın yapmaya başladığında, bu küçücük adanın seyrini de değiştirdi. Başlattığımız bu devrimle, 2015 yılında yayın yapan 48 internet gazetesinin de önünü açtık. Bu bizim için bir gururdur! Bugün ise olayı yepyeni bir boyuta taşıyoruz. e-Gazete ile okuyucularımız, basılı gazetemize artık internet ortamında da ulaşabileceklerdir. Gazete sayfaları okunup tüketildikçe vardırlar! Keyifle tüketiniz..."

Kıbrıs Postası e-Gazete'ye ulaşmak için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.