BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim ile Bay-Sen arasında işbirliği protokolü imzalandı

Telsim ile Bay-Sen arasında işbirliği protokolü imzalandı

Telsim ile Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (BAYSEN) arasında sendika üyeleri ile sarı basın kartı üyelerine yönelik Telsim Red Basın tarifelerini kapsayan bir işbirliği protokülü imzalandı.

Yayın Tarihi: 09/11/15 15:56
okuma süresi: 2 dak.
Telsim ile Bay-Sen arasında işbirliği protokolü imzalandı
A- A A+
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu'nda gerçekleşen imza törenine katılan BAY-SEN Başkanı Salih Sakallı protokolün BAY-SEN üyesi ile sarı basın kartı sahiplerine indirim sağlayacağını belirterek, bunun önemini vurguladı.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise iş birliğinin sosyal sorumluluk yaklaşımı olduğunu belirterek günümüzde basının teknolojiyi sık kullanmasının gerekliliğine işaret etti. Tanpınar basın mensuplarının ihtiyaçları doğrultusunda, onların hayatlarını kolaylaştıracak hesaplı bir tarife hazırladıklarına dikkati çekti.

Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri Bölüm Başkanı Murat Ustacan ise protokolün içeriği ile ilgili bilgi verdi. Ustacan, tarifelerden yararlanacak sarı basın kartın sahiplerinin ve Bay-Sen üyeleri ile aile bağı olan en fazla üç kişinin indirimli tarifeden faydalanabileceğini kaydetti. Ustacan, pakette Türkiye ve her yöne konuşma dakikası, sms ve internet hizmeti bulunduğunu belirtti. Paket sahibi basın emekçileri en sık iletişim kurdukları yakınları ve çalışma arkadaşları ile grup kurarak kendi aralarında bin dakika ücretsiz konuşma hakkına sahip olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.