BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Google'dan Star Wars hayranlarına saklı sürpriz!

Google'dan Star Wars hayranlarına saklı sürpriz!

İnternet devi Google, önemli gün ve olaylarda yaptığı Doodle sürprizleriyle bizleri şaşırtmaya alıştı. Fakat bu seferki Google sürprizi çok daha gelişmiş. Star Wars'ın meşhur giriş yazısının başlangıç cümlesi "a long time ago in a galaxy far far away" araması yapıldığında, arama sonuçlarını 3 boyutlu olarak Star Wars'ın giriş formatında görülüyor.

Yayın Tarihi: 26/11/15 08:22
okuma süresi: 1 dak.
Google'dan Star Wars hayranlarına saklı sürpriz!
A- A A+

Google'ın Star Wars'ın yeni filmi için yaptığı tarafını seç konseptli çalışması oldukça çok sevildi. Temalar, ürünler üzerinde çalışmalar falan derken bir süreliğine bir çok Google ürününüz Star Wars ile dolu olabiliyor. Tarafınızı seçtiyseniz tabi.

Google bu durumu bir Tweet ile paylaşmıştı.

Sonra anlaşıldı ki Google sadece temalarla kalmayıp bir şeyleri gizlemişti. Bunu bulabilmeleri için de Star Wars hayranlarına bir ipucunu yine Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Star Wars hayranları durumu hemen anlamıştır. Star Wars'ın meşhur giriş yazısının başlangıç cümlesini aramalarını söylüyordu Google. "a long time ago in a galaxy far far away" bu cümleyi arayanlar arama sonuçlarını 3 boyutlu olarak Star Wars'ın giriş formatında görüyorlar.

Bu sadece bir görsel efekt değil, normal arama sonuçlarında geziniyor gibi burada da gezinebiliyor, sonuçlara tıklayabiliyorsunuz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.