BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 7 dak.

Karagenç: "Kurumlarımızın dijital değişimleri için varız"

Karagenç: "Kurumlarımızın dijital değişimleri için varız"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, ülkemizdeki tüm kurumların yeni dünyaya ayak uydurarak dijitalleşmeleri yolunda öncü olmak, teknolojiyle olan yolculuklarında onlara danışmanlık yapmak ve dünyadaki en yeni teknolojileri sektörle buluşturmak yönünde önemli bir misyon üstlendiklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 12/02/16 14:54
okuma süresi: 7 dak.
Karagenç: "Kurumlarımızın dijital değişimleri için varız"
A- A A+

Karagenç, iletişimin yıllar önce sadece sabit bir telefonla başlayıp şimdilerde akıllı evlere, uzaktan yönetebileceğiniz sistemlere ve aklınıza gelebilecek her şeyin veri akışının sağlandığı sonsuz teknolojiye uzandığını belirtti.
Karagenç, ayrıca kurumların hem rekabette öne çıkmak, hem de toplam giderlerini azaltmak için doğru teknoloji kullanımının son derece önemli olduğunu belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç "Uçtan uca kurumsal çözümler ve ürünler" hakkında bilgi verdi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, kurumsal çözümlerde şu üç başlığın kendileri için son derece önemli olduğunu anlattı:

"Müşterilerimizin işyerlerinde kullanması gereken en ileri teknoloji, ürün ve servisleri belirlemek önceliğimiz oluyor. Bunun ardından kendi sektörlerinde rekabet anlamında öne çıkmak için kullanacakları ürün ve servisler değerlendiriliyor. En önemlisi de kurumların yalnızca iletişim giderlerini değil bir bütün olarak tüm giderlerini azaltmak yönünde önerdiğimiz ürün ve servislerimiz mevcut."
Telefon, internet gibi temel ihtiyaçlardan başlayarak, çok geniş bir çerçevede kurumlara hizmet sunduklarını belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, "Nasıl ki bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çok özel paketlerimiz var, bunu kurumsal müşterilerimize yönelik de planlıyoruz. Her sektörün kendi koşullarına uygun farklı ihtiyaçlarını dikkate alarak çözümler öneriyoruz" diye konuştu.

"Sabit Cep Terminali"

İşletmeler büyüdükçe ihtiyaçlarının da farklılaştığını anlatan Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, daha fazla iletişim ihtiyacı için uyguladıkları "Sabit cep terminali" olarak anılan FCT sistemi hakkında da bilgi verdi.
Karagenç şunları anlattı:
"Bu ürünümüz daha fazla sabit noktadan, ofis dışındaki müşterileri, sabit hatları veya cep telefonu numaralarını aramaya yönelik hizmet veren, çok daha ucuz iletişim imkanı sağlayan bir ürün. İlgili alana bir cihaz koyarak içerisine sim kart yerleştiriyoruz. Bu sistem temelde bir cep telefonu mantığıyla çalışıyor ama ofiste sabit terminal hizmeti veriyor. Bu ürünle sesle iletişimde yani aramalarda % 40'lara varan tasarruf sağlanabiliyor. Ürün sadece konuşmaya yönelik olduğu için iki temel özelliği var. Konuşma için çok fazla dakika içermesi ve dakika başı ücretinin ucuz olması. Daha ucuz olduğu için de müşteriler eğer ofislerinden birisini aramak istiyorlarsa bu ürün tercih ediyorlar."

'Toplu SMS'

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, "Toplu SMS" ürünü ile kurumlara iletişim kanalı yaratarak özel kampanyalarını duyurma ya da özel günlerde müşterilerine kutlama fırsatı sunduklarını da anlatarak, "Bu ürünümüzle, kurumlar aynı anda 4 - 5 bin belki daha fazla müşterisine SMS göndererek mesajını iletebiliyor" dedi.

Kurumsal Kablosuz İnternet (Geniş Bant İnternet ve Radyolink)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç, bankalar gibi birden fazla şubesi olan çok daha büyük işletmelere de ileri teknolojiyi içeren çözümler sunduklarını belirterek, özellikle Kurumsal Kablosuz İnternet (Geniş Bant İnternet ve Radyolink) uygulamalarının öne çıktığını söyledi.
"Çok daha yüksek kapasite ve süratli internet sağlayan bu teknolojiler, hem hizmet kalitesini artırıyor, hem de kurumların rekabet gücünü yükseltiyor. Merkezin, veri merkezlerine bağlanma, internet üzerinden veri alışverişi, online (çevrimiçi) bağlantı gibi ihtiyaçları karşılayan bu ürünler, kesintisiz internet hizmeti sunuyor."
"Hem yoğun internet istiyorsunuz hem de hiç kesilmemesi gerekiyor. O zaman burada önerebileceğimiz ürün tektir, o ürünümüz de Radyolink'tir" diyen Murat Karagenç müşterilerinin dijital dönüşümlerini sağlamak, teknolojiyle olan yolculuklarında danışman olmak ayrıca dünyadaki en yeni teknolojileri ile onları buluşturmak yolunda önemli bir misyon üstlendiklerini söyledi.

"Toplam giderlerde tasarruf"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Satış Müdürü Murat Karagenç sözlerini şöyle tamamladı:
"Müşterimize rekabette bir farklılık sağlayabiliyor ve kendi sektörlerinde fark yaratmaları yönünde çözümler üretebiliyorsak, bu bizim için büyük bir başarıdır. En büyük amaçlarımızdan biri de kurumların toplam maliyetlerinde bir tasarruf ortaya çıkarmaktır. Müşterilerimize onlarca özel projeler de geliştiriyoruz. Örneğin sizin işyerinizde hangi katta, ne kadar elektrik kullanılıyor öğrenebilirsiniz. Dünyada bunun için de geliştirilmiş çok ileri teknolojiler var. Talep ettiğiniz takdirde sizler için bunu bile ölçebiliriz diyoruz. Teknolojiyi artık giderlerinizi düşürmek için de kullanmalısınız. Tüm çözümlerimizi bir yerde toplayarak, kurumsal müşterilerimize önemli avantajlar sağlıyoruz. Radyolink'ten Araç Takibi'ne, Geniş Bant İnternet'ten Toplu SMS'e, Dijital Çözümler'den FCT'ye kadar pek çok alanda kurumlara hizmet taşıyoruz. Tüm bunlarla birlikte biliyorsunuz artık elektrik sayaçlarında sim kartlar var… Ayrıca su sayaçlarını, tarladaki sulamaları takip ederek istenilen her veriyi sağlayabiliyoruz. Hayvan çiftliklerinde yemlemelerin belli saatlerde açılıp kapanması, sulanması, tavuk yetiştirilirken kümeslerin ısılarını ölçmek gibi çözümler "Telemetri" adı altında toplayarak ölçümleme dediğimiz sistemler ile mümkün… Teknoloji bize sınırsız imkanlar sunuyor. Ölçemediğimiz bir hizmet neredeyse yok! Bir servis aracının nerede olduğu, hızını ve tüm detaylarını takip edebiliyorsunuz. Geceleri ise ofislerinizi kameralara yerleştiren kartlarla telefonunuzdan izleyebiliyorsunuz. Sağlıkla ilgili de çözümlerimiz var. Teknoloji artık sınır tanımıyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.