BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Apple ürünleri Mart'ta

Yeni Apple ürünleri Mart'ta

Apple ürünleriyle ilgili haberler yapan '9to5Mac' isimli teknoloji blogunun, şirket içinden kaynaklara dayandırdığı habere göre yeni iPhone ve iPad modelleri, 15 Mart'ta tanıtılacak. Tanıtımın hemen ardından, 18 Mart'ta yeni ürünler iPhone 5se ve iPad Air 3 satışa sunulacak.

Yayın Tarihi: 13/02/16 10:21
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Apple ürünleri Mart'ta
A- A A+

Apple ürünleriyle ilgili şirket içi kaynaklardan aldığı bilgiler ile tanınan '9to5Mac' isimli teknoloji blogu, yeni iPhone ve iPad modellerinin 15 Mart'ta tanıtılacağını yazdı. Habere göre, yeni ürünler iPhone 5SE ve iPad Air 3, lansmanlarının hemen ardından 18 Mart'ta satışa sunulacak ve ön sipariş alınmayacak.

'5S'e sığdırılmış iPhone 6'

Sızan haberlere göre, iPhone'un yeni modelinin ismi 5SE olacak. 4 inçlik yeni iPhone'un donanım özellikleri, iPhone 6 ile hemen hemen aynı olacak. Apple'ın A8 işlemcisiyle güçlendirilmiş yeni modelinde, iPhone 6'da olduğu gibi 8 megapiksel arka kamera bulunacak.

Apple, 4 inçlik yeni modeliyle iPhone 5'in boyutundan memnun olan, 4.7 inçlik iPhone 6S'i ve 5.5 inçlik iPhone 6S Plus'ı çok büyük bulan müşterilerine, telefonlarının boyutunu değiştirmelerine gerek kalmadan eşit özelliklerde bir ürün sunmuş olacak. iPhone 5SE; altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın renklerinde satışa sunulacak.

Apple'ın yeni iPad modeli Air 3'te, kullanıcıların daha parlak fotoğraflar çekmesine imkan tanıyacak bir arka flaşa sahip olacak. 9.7 inçlik iPad Air 3, diğer Apple aksesuarlarıyla uyumlu olarak çalışacak.

Kaynak: 9to5Mac

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.