BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Telsim kazandırmaya devam ediyor

Telsim kazandırmaya devam ediyor

Abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarifelerle karşılarken onlara her daim kazandırmayı hedefleyen Telsim, hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/04/16 11:39
okuma süresi: 2 dak.
Telsim kazandırmaya devam ediyor
A- A A+

Kısa süre önce Telsim Red avantajlı dünyası, 25 bininci abonesi Adem Kılınç'a iPhone 6s kazandırdı. Telsim Genel Müdürlüğüne gelen Kılınç, hediyesini Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser'den aldı.

GÜLÜMSER: TELSİM KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser, Telsim olarak, abonelerin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarifelerle karşılarken onlara her daim kazandıran kampanyalar düzenlediklerini belirtti. Bu kapsamda Telsim'in abonelerine sürekli avantajlar sağladığından söz eden Gülümser, bu avantajlar arasında çeşitli hediyelerin de yer aldığını belirtti.

Gülümser kısa süre önce Telsim Red avantajlı dünyasına abone olan 25 bininci kişinin iPhone 6s kazandığını ve hediyesini de Telsim'in Ortaköy'de bulunan Shop'undan aldığını belirtti.

Telsim'in gerek kampanyaları gerekse de hediyeleri ile abonelerine kazandırmaya devam edeceğini söyleyen Gülümser, "Telsim olarak yenilikçi ve avantajlı tarifelerimizle birlikte hayatı kolaylaştıran fırsatlar da sunarak abonelerimize sürekli kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KILINÇ: ŞAKA OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM

Telsim Red Dünyası talihlisi Adem Kılınç, 25 bininci Telsim Red abonesi olup, Telsim'den iPhone 6s kazandığı söylendiğinde ilk başta inanmadığını ve arkadaşlarının bir şakası olduğunu süşündüğünü söyledi.

7 yıldır Telsim abonesi olup, Telsim kullanmaktanda çok mutlu olduğunu kaydeden Kılınç şu şekilde konuştu:

Özel bir numara istiyordum. Bu numarayı aldığımda 25 bininci Red Abonesi ben oldum. Telefon bana çıktı. Kendimi şanslı hissediyorum. Tüm Telsimlilere teşekkür ediyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.