BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

"Turkcell Teknoloji Tırı" Yeşilırmak'ta

"Turkcell Teknoloji Tırı" Yeşilırmak'ta

"Turkcell'le Hayatı Yakala'' konsepti ile 2 ay boyunca yollarda olacak Turkcell Teknoloji Tırı'nın ilk durağı Yeşilırmak oldu.Kuzey Kıbrıs'ı Yeşilırmak'tan Karpaz'a uçtan uca gezecek "Turkcell Teknoloji Tırı" halka en ileri teknolojileri anlattı, eğitim verdi.

Yayın Tarihi: 05/05/16 18:34
okuma süresi: 4 dak.
"Turkcell Teknoloji Tırı" Yeşilırmak'ta
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Turkcell, Teknoloji Tırı ile ülkedeki köyleri gezerek, en ileri teknolojileri bölgede yaşayan herkesin ayağına taşıyor, uzmanlar gözetiminde eğitim veriyor.

Turkcell Teknoloji Tırı'nın "Turkcell'le Hayatı Yakala" konsepti ile başlayan yolculuğunda ilk durak Yeşilırmak oldu.

Yeşilırmak halkı Kuzey Kıbrıs Turkcell'i çok içten karşılarken, etkinlik sırasında adanın geleneksel lezzetleri de katılımcılara ikram edildi.

Yeşilırmak'lılar, Teknoloji Tırı'nda en ileri teknolojileri deneyimleme şansı buldu, eğitim aldı, farklı uygulamaları tanıdı.

Turkcell'in uzman çalışanlarının katılımı ile toplu gruplara eğitimler vereceği proje 2 ay boyunca devam edecek.

Proje kapsamında, internet kullanımından yeni dijital dünyanın hayatımıza kattığı kolaylıklara, akıllı telefonlardan en yeni uygulamalara kadar pek çok deneyim müşterilere aktarılacak.

Önce tanıtım yapıldı

"Turkcell'le Hayatı Yakala" konsepti ile ülkeyi adım adım gezecek Turkcell Teknoloji Tırı, 3 Mayıs Salı günü Turkcell ofisinde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı'nın da katıldığı etkinlikte, Turkcell yöneticileri ve çalışanları bir araya geldi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, "Turkcell Teknoloji Tırı"nın tanıtım etkinliğinde, "Köylerimizi adım adım gezerek, akıllı telefonu, cepten internet paketlerini, Facebook, BiP gibi uygulamaları anlatacağız, teknolojiyi halkımızın ayağına götüreceğiz" dedi.

İsmet Yazıcı, ofislerde çalışmak yerine yollara çıkarak böyle bir seferberliği Kuzey Kıbrıs Turkcellçalışanlarının emekleri ve yürekleriyle yapmasını istediklerini belirtti.

Yazıcı "Akıllı telefon sahibi olmayan kalmasın" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizi adım adım gezeceğimiz bu teknoloji seferberliği, müşterilerimizle aramızda sarsılmaz ve asla yıkılmaz köprüler kuracaktır, buna yürekten inanıyoruz. Tüm ekibim ile birlikte yollarda, köylerde olacağım. İnsanlara teknolojiyi, hayatı ve yarınları anlatacağız. Işık hızında akıp giden zaman gibi, mobil internet çağında, yanı başlarından geçip giden hayatı sadece uzaktan izlemekle kalmamalarını, Turkcell ile hayatı yakalamalarını sağlayacağız."

İlk durak Yeşilırmak

Turkcell Teknoloji Tırı'nın ilk durağı Yeşilırmak oldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in uzman çalışanları, 1 Temmuz'a kadar gidecekleri her köyde, en ileri teknolojileri halka anlatacak.

Özellikle orta yaş ve üzerindeki kesimlere yeni teknolojiler hakkında eğitim verilecek projeye, Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi üst düzeyde katkı sağlayacak.

Sabah 10'dan 17'ye

TurkcellTeknolojiTırı'nıngittiği her yerde sadeceTurkcell'liler değil herkes eğitim alabilecek. Sabah saat 10.00'da başlayacaketkinlikler, akşamsaat 17.00'ye kadar devam edecek.

Turkcell Teknoloji Tırı'nın köyleri ziyaret rotası ve eğitim programı, Kuzey Kıbrıs Turkcell resmi web sitesi kktcell.com ve Facebook sayfasından da takip edilebilecek.

KuzeyKıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, "Etkinliklere katılanlara sürpriz hediyeler verileceği" de duyurulurken, Turkcell uzmanlarının bizzat gün içerisindeTIR'da bulunaca kherkesten gelen sorulara cevap vereceğine de dikkat çekildi.
Etkinlikler sırasında eğitim alan katılımcılar eğer akıllı telefon kullanıcısı ancak internet kullanmıyorsa denemesi için 1GB internet hediye edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.