BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

Türkiye'yi dolaşan Vodafone "4 Bucag G" tırı'nın süpriz KKTC ziyareti

Türkiye'yi dolaşan Vodafone "4 Bucag G" tırı'nın süpriz KKTC ziyareti

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Telsim'in halkı Vodafone teknolojisi ile buluşturmak için Türkiye'den getirttiği "4 Bucak G" tırı Gazimağusa turunu tamamladı.

Yayın Tarihi: 18/05/16 16:17
okuma süresi: 4 dak.
Türkiye'yi dolaşan Vodafone "4 Bucag G" tırı'nın süpriz KKTC ziyareti
A- A A+
Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Telsim'in halkı Vodafone teknolojisi ile buluşturmak için Türkiye'den getirttiği "4 Bucak G" tırı Gazimağusa turunu tamamladı.

Tır'ın şimdiki durağı ise Ercan Havalalanı Yolu üzerindeki 1001 Airport Mall olacak. Ardından da tır; Girne Limanı, Lefkoşa'daki Kumsal Parkı ve Lefke Avrupa Üniversitesi'ne gidecek.

EN SON TEKNOLOJİ İLE DONATILDI

4,5 G teknolojisini tüm Türkiye'ye tanıtmak amacıyla hazırlanan "4 Bucak G" Tır'ı ülkemizde de ziyaretçi akınına uğradı. Ülkemizde henüz 4.5G'nin hayata geçmemesine rağmen 3G'den farkının ziyaretçilere anlatıldığı 4BucakG Tır'ında, 4.5G dünyası ve hayatımıza katacakları hakkında kapsamlı bilgi sunuyor. Ayrıca ziyaretçilere, Telsim SüperNet'nin avantajları, Spotify köşesinde müzik, Gameloft köşesinde ise oyun deneyleri yaşatılıyor.

Ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak ziyaretçilere eşsiz deneyimleme imkanı veriliyor. Diğer yandan, 360 Stand köşesinde ise kullanıcıların SIM kart ve akıllı cihaz kontrolleri yapılarak Türkiye'ye abonelerimizin ziyaret etmeleri halinde hem cihazlarının, hem de sim kartlarının 4.5G teknolojisine uyumlu ve hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor, ayrıca abonelerin cihazlarının 4.5G'ye hazır hale getirilmeleri için gerekli yönlendirmeler ve 4,5G'ye uyumlu ücretsiz sim kart değişiklikleri yapılıyor.

Telsim aboneleri bir Telsim Mağazası'ndan alabildiği tüm hizmetleri de anında 4bucakG Tır'ından alabiliyor, bunun yanısıra günübirlik konuşma ve internet paketlerinden birini hediye olarak kazanma şansı da elde edebiliyor.

GÜLÜMSER: 4.5G YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser, telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak 4.5G hakkında halkı bilgilendirmek amacıyla "4 Bucak G" Tırı'nı Kıbrıs'a getirdiklerini söyledi.

Kaliteli hizmet verebilmek için, 4 G frekans ihalesi sonrası yapılacak yatırımlar ve bu frekansların sahadaki optimizasyonunun da büyük önem taşıyacağını kaydeden Gülümser, herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inandığı 4.5G teknolojisine çekirdek şebeke, SIM kartlar, akıllı cihazlar, mağazalar, insan kaynağı ve global deneyimleri dahil her anlamda Vodafone Kıbrıs olarak tüm hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

"EN ÜCRA KÖŞEYİ BİLE 4.5G TEKNOLOJİSİ İLE BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Bugün Vodafone'un 19 ülkede 4G, 5 kıtada ve 15 ülkede ise 4.5G hizmeti verdiğini vurgulayan Gülümser şu şekilde konuştu:

4.5G teknolojisindeki bu deneyimimizi KKTC'ye de taşıyarak en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4.5G teknolojisi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu hedefle birlikte özel teknolojiler kullanarak Türkiye için tasarlanan '4 Bucak G" isimli TIR'ımızı da Kıbrıs'a sürpriz bir şekilde getirdebildik. TIR'ımızı ziyaret edenlere 4.5G teknolojisini tanıtıyoruz. İnşallah KKTC de 4 G teknolojisine en erken zamanda hazırlıklarını tamamlayarak kavuşabilecek. Telsim olarak, ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.