BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

WhatsApp dünyada yeni bir çağ başlattı

WhatsApp dünyada yeni bir çağ başlattı

Brian Acton ve Jan Koum'un yarattığı, her gün 42 milyar mesajı dünyada dolaştıran, siyasetçilerden teknik direktörlere herkeste bağımlılık yapan uygulamanın sırrı ne?

Yayın Tarihi: 10/07/16 15:19
okuma süresi: 1 dak.
WhatsApp dünyada yeni bir çağ başlattı
A- A A+
Atatürk Havaalanı'nda geçtiğimiz hafta meydana gelen terör saldırısından birkaç dakika önce havaalanı polislerinin eli WhatsApp'a gitti: "Bu havada montla dolaşıyor", "Abi hırsıza benziyor, takip mi etsek?"... WhatsApp artık cumartesi akşamı nereye gideceğini tartışan gençlerin hâkimiyetinden çoktan çıktı.

Siyaset arenasında propaganda, karalama kampanyaları ve kulisler buradan yapılıyor. Aile meseleleri de orada konuşuluyor, iş dedikodusu da...

Artık ona rağbet dünyada SMS'den epey fazla. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oyuncularının antrenman programına uyup uymadıklarının kontrolünü WhatsApp'tan yürütüyor. Belediyeler WhatsApp hattı kurdu, vatandaş sorunlarını anında bildiriyor. Cep telefonu operatörlerinin kârlarından yemeye başlayan WhatsApp'ın maharetleri bunlarla sınırlı değil elbette.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.