MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Dünya markası 'Gizia' Kıbrıs'ta

Dünya markası 'Gizia' Kıbrıs'ta

Gönyeli Yeni Kent'de kısa bir süre önce hizmete açılan GIZIA MODA, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir tanıtım düzenledi. H&V Ajans modellerinden Rus güzel Christina, objektif karşısına geçerek 20014 modasına yön verecek birbirinden özel kıyafetleri başarı ile sergiledi.

Yayın Tarihi: 30/01/14 16:02
okuma süresi: 1 dak.
Dünya markası 'Gizia' Kıbrıs'ta
A- A A+

Başarılı iş kadını Cemile Bozbeyli'nin sahibi olduğu GIZIA MODA mağazasında kalite ve şıklık adına ne ararsanız var. Bu özel moda merkezinde çanta, ayakkabı ve bir çok aksesuarda beğeniye sunuldu.

Birçok giyim markasını da bünyesinde bulunduran bu şık mağaza, kendini özel hissedenlerin adeta en gözde adresi oldu. Uygun fiyat politikası ile de müşterilerine hizmet veren GIZIA MODA, Yeni Ken t'de Gönyeli Belediyesi karşısında yer alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.