MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Mercedes-Benz otomobillere iki "Altın Direksiyon" ödülü

Mercedes-Benz otomobillere iki "Altın Direksiyon" ödülü

Türkiye'den Auto SHOW dergisinin de dahil olduğu, tüm dünyada Auto Bild Grubu'na bağlı otomobil dergilerinin katıldığı, otomobille ilgili en eski ve prestijli ödüllerden biri olarak bilinen ve her yıl farklı kategorilerde büyük rekabete sahne olan "Altın Direksiyon" yarışmasını kazananlar açıklandı.

Yayın Tarihi: 06/02/14 10:38
okuma süresi: 2 dak.
Mercedes-Benz otomobillere iki "Altın Direksiyon" ödülü
A- A A+

Bu yıl dünyada 38. kez düzenlenen yarışma çerçevesinde 6 farklı kategoride 49 yeni otomobil rekabet etti.

Mercedes-Benz, iki adet "Altın Direksiyon" ödülüne layık görüldü. Mercedes-Benz S-Serisi, lüks sınıf kategorisinde Almanya'da "Altın Direksiyon" ödülünü kazandı. Türk okuyucular tarafından da yeni Mercedes-Benz CLA orta sınıfta Türkiye birincisi seçilerek "Altın Direksiyon" ödülü aldı.

İstanbul'da düzenlenen "Altın Direksiyon" ödül töreninde Mercedes-Benz'in ödüllerini Mercedes-Benz Türk A.Ş Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün aldılar.

İnternet üzerinden kullanılan oyların değerlendirilmesinin ardından finale kalan otomobillerin Balocco test pistinde yoğun değerlendirme testlerinden geçirilerek "Altın Direksiyon" kazananları belirlendi. Buradaki değerlendirmeleri yarış pilotları, teknik adamlar, ünlüler ve yayın yönetmenlerinin oluşturduğu bir jüri yürüttü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.