MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Costa ve Jülya coşturuyor...

Costa ve Jülya coşturuyor...

Greek Gecesi'nde Türkçe ve yunanca söylenen şarkılar, dostluğun ve barışın en güzel göstergesiydi...

Yayın Tarihi: 12/02/14 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Costa ve Jülya coşturuyor...
A- A A+

Müzik yine barış dili olduğunu bir kez daha gösterdi...

Girne eğlence ve lezzet dünyasının yeni gözde mekanı olan Alsancak'taki Capitano restorant Cumartesi akşamları tam anlamı ile eşsiz eğlenecere sahne olmaya başladı.

Greek müziğinin Kıbrıs'taki kıralı Costa ve Jülya geçtiğimiz Cumartesi akşamı Capitano Restorant ta adeta eğlence depremi yaşattı. Yunanca şarkıların söylendiği gecede Buzuki sanatçısı Costa ve eşi Jülya misafirleri coşturdu da coşturdu.Gecede buzukiler çalındı, sirtakiler oynandı eğlencde tavan yaptı.

Saheneye kendini atanlar, bir türlü inmek bilmedi.Rum sanatçı Costa buzukiyi o akşam resmen konuşturdu. Costa o akşam buzukisinden çıkan namelerle harikalar yarattı. Bütün dertler, kederler o gece unutuldu ve bol bol göbekler atıldı... Herkes kendini müziğin o ahenkli kollarına bıraktı.O akşam mekanın dört bir yanında coşku vardı... Mekanda hal böyle olunca eğlencede bir başka boyutta yaşandı.

Türkçe ve yunanca söylenen şarkılar, dostluğun ve barışın en güzel göstergesiydi.

Müzik yine barış dili olduğunu bir kez daha gösterdi.Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence tam gaz devam etti. Capitano'yu dolduran konuklar Rumca şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek Greec gecesinde adeta kendilerinde geçtiler.

Piste iğne atsan yere düşmeyecek bir ortamda müzikseverler tam anlamı ile kıpır kıpır bir gece yaşadılar.

Capitano Restorant'ta yaşanan bu muhteşem eğlence Costa ve Jülya ile bundan böyle her Cumartesi bu seçkin mekanda devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.