MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Kuzeyin oğlu Kıbrıs'ı coşturdu

Kuzeyin oğlu Kıbrıs'ı coşturdu

Girne'de Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Volkan Konak, okuduğu şiirler ve söylediği parçalarla konuklarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 16/02/14 17:49
okuma süresi: 2 dak.
Kuzeyin oğlu Kıbrıs'ı coşturdu
A- A A+

Konserine, Dadaloğlu'ndan ''Dağlar Bizimdir'' parçası ile başlayan Konak, "Bu akşam karşı karşıya geldiğimiz insanlar sıradan insanlar değil, hiçbirimiz aynı değiliz. Ama bizi dinlemeye gelenlerin de biraz farkı var. Ateşe dokunmuştur, insana dokunmuştur, sanata dokunmuştur, minnet etmiştir. O yüzden buradaki herkes sanat kadar masum ve asildir. Biz de buna layık olmaya çalışacağız. Babanızın evinde gibi rahat olun" diyerek konuklarını selamladı.

Nazım Hikmet'in ''Hoş Geldin Kadınım'' ve ''Tahir ile Zühre'' şiirlerini seslendirerek büyük alkış alan Konak, ''Yarim Yarim'', ''Sevenler Ağlarmış'', ''Ben Seni Sevdiğimi'' ve ''Sigaramın Dumanına Sarsam'' isimli şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirdi.

Siyasetin olmadığı bir dünyada herkesin daha mutlu yaşayacağına inandığını söyleyen Konak, bu gece için özel olarak hazırladığı slayt gösterisini izleterek, perde de eskilerden günümüze büyük sanatçıların fotoğraflarını gösterdi. Her biri misafirlerden büyük alkış aldı. Slayt gösterisi yapılırken Konak, ''Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor'' parçasını seslendirdi. Gösterinin sonunda ise zeybek çalındı ve perdede Mustafa Kemal Atatürk'ün zeybek oynarken ki fotoğrafı gösterildi. Tüm konuklar ayakta alkışladılar. Volkan Konak'ı dinlemeye gelen misafirlerden biri, kendisine ait olan Mustafa Kemal'in adının yazılı olduğu yüzüğü Konak'a hediye etti. Konak, konserini "Çav Bela" ile sonlandırdı. Merit Crystal Cove misafirleri Volkan Konak ile unutulmaz bir gece yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.