MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Eurovision'da Danimarka'yı Fas asıllı Basim temsil edecek

Eurovision'da Danimarka'yı Fas asıllı Basim temsil edecek

Bu yıl Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında ev sahibi ülkeyi "Cliche love song" adlı şarkısıyla 22 yaşındaki Fas asıllı Basim temsil edecek.

Yayın Tarihi: 09/03/14 10:59
okuma süresi: 1 dak.
Eurovision'da Danimarka'yı Fas asıllı Basim temsil edecek
A- A A+

Geleneksel olarak Danimarka ulusal televizyonu (DR) tarafından yapılan ve Eurovision'da yarışacak eser ve sanatçının seçildiği Danimarka Melodi Grand Prix, Odense şehrindeki Arena Fyn'de yapıldı.

Yarışmada 10 ekip arasından Michael Rune Feat-Natascha Bessez ikilisi ve Rebekka Thornbech ile finale kalan Basim, "Cliche love song" adlı İngilizce şarkısıyla finalistleri geride bırakarak 10 Mayıs'ta Kopenhag'daki BW Hallerne'de yapılacak Eurovision finalinde Danimarka'yı temsil etme hakkını kazandı.

Daha 15 yaşındayken X-Factor şarkı yarışmasına katılarak ülkede adından söz ettirmeyi başaran ve tam ismi Enis Besim Mücahid olan Fas asıllı Danimarka doğumlu genç şarkıcı, Eurovision'da temsil hakkını elde ettiren "Cliche love song" adlı şarkısı küfür içerdiği için yarışmadan önce sözlerinde değişikliğe gitmek zorunda kalmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.