MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Rakı, Zakkum'la mest etti

Yeni Rakı, Zakkum'la mest etti

Gazimağusa'ya "en"leri yaşatan Arkın Palm Beach ve lider rakı markası Yeni Rakı işbirliği ile Türkiye'nin sevilen gruplarından Zakkum'un sahne aldığı özel bir gece düzenlendi. 5 Nisan Cumartesi gecesi Arkın Palm Beach The New Great Room'da sahne alan Zakkum, rakıseverlere oldukça keyifli bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 07/04/14 18:33
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Rakı, Zakkum'la mest etti
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'ta da yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ve Anason şarkısıyla büyük üne kavuşan Zakkum, Yeni Rakı'nın sponsorluğunda, Arkın Palm Beach'te 5 Nisan Cumartesi akşamı verdiği konserde en sevilen şarkıları ile tadına doyulmaz bir gece yaşattı.

Albümlerindeki sevilen şarkıların yanı sıra Kıbrıs'ın ünlü şarkılarından Merhum Raif Denktaş'a ait Ay Doğar Mavi Mavi şarkısını da yorumlayan Zakkum, muhteşem performansı ile sevenlerini coşturdu. Ben Ne Yangınlar Gördüm, Gidesim Varmış, Kabadayı, Çirkin Olalım, Anason gibi sevilen şarkılarını geceye katılan rakıseverlerle hep bir ağızdan söyleyen Zakkum, Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerinden Veda Busesi, Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun gibi şarkılara da performansında yer verdi. Yeni Türkü'nün Mamak Türküsü'nü de yorumlayan Zakkum'un solisti Yusuf Demirkol, Neşet Ertaş'ın çok sevdiği Ah Yalan Dünya türküsü ile sevenlerini mest etti.

Yeni Rakı'nın sponsorluğuyla gerçekleşen konserde Zakkum'un solisti Yusuf Demirkol, sahneye yaklaşan sevenleri ile "selfie" pozlar vermeyi de ihmal etmedi. Arkın Palm Beach'te The New Great Room'da düzenlenen konserde geceye özel kurulan Yeni Rakı barı da büyük ilgi gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.