MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Ortadoğulu misafirler Kuzey Kıbrıs'ta coştu

Ortadoğulu misafirler Kuzey Kıbrıs'ta coştu

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de düzenlenen Ortadoğu gecesinde konuklar, "sihirli kemancı" Jihad Akl, dansöz Asena ve şarkıcı Wael Jassar ile unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Yayın Tarihi: 13/04/14 14:20
okuma süresi: 3 dak.
Ortadoğulu misafirler Kuzey Kıbrıs'ta coştu
A- A A+

Lübnan ve Ürdün'den 3 uçak ile gelen ve Merit Otelleri Ortadoğu Marketing Koordinatörü Nabil Shoumanı tarafından misafir edilen konuklar şerefine önceki gece Merit Crystal Cove Hotel'de bir gece düzenlendi.

Keyifli bir hafta sonu geçiren misafirler, gecede kendi kültürlerine uygun bir eğlence ile büyük bir sürpriz yaşadılar.

Konuklara hitaben bir konuşma yapan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, gecenin ayrı bir önemi olduğunu belirterek Merit Royal Premium'un ilk kez misafir ağırlamasından dolayı mutluluk duyduğu belirtti. Merit Royal Premium'un açılmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Arar, tüm arkadaşlarına kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve tüm misafirlerin iyi bir gece geçirmesini diledi.

Merit Crystal Cove Hotel'de gerçekleşen gecede sahne alan Lübnan'ın sihirli kemancısı Jihad Akl, Paris'ten sonra ikinci konserini Kuzey Kıbrıs'ta verdi. Her parçasını konukların hayranlıkları içinde çalan sanatçı, tüm misafirleri büyüledi. Muhteşem müzik ezgileri ile kulakların pasını silen Jihad Akl, Merit Crystal Cove Hotel'de adeta müzik şöleni yaşattı ve misafirlere muhteşem bir gece olacağının ilk sinyallerini verdi.

Gecenin sürpriz konuğu olarak sahne alan ünlü dansöz Asena ise, artık Merit'li. Merit'in tüm özel gecelerinde sahne alan ünlü oryantal, Amman'ın en güzel oteli Le Regency'nin balo salonunda verilecek Kuzey Kıbrıs tanıtım gecesine de hazırlandığını belirtti. Her hareketi ile büyük alkış alan Asena, herkesi kendisine hayran bıraktı. Lübnanlı ve Ürdünlü konuklar Asena'ya dansları ile eşlik ettiler. Ünlü oryantal isteyen herkesle fotoğraf da çektirdi.

Gecenin finalinde ise aşk, sevgi ve hoşgörü temaları ile Ortadoğu'yu kasıp kavuran, en büyük hayran kitlesine sahip olan sanatçı Wael Jassar sahne aldı. Jassar, sahneye çıkarken tüm misafirler kendisini ayakta alkışladı, Merit Crystal Cove Hotel'de adeta yer yerinden oynadı. Konuklar bu muhteşem gecede Wael Jassar'a şarkılarda eşlik ederek müthiş bir koro oluşturdular. Sahneye çıkan Asena'da sanatçıya eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.