MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Rock'n Cyprus bomba gibi geliyor!

Rock'n Cyprus bomba gibi geliyor!

Bu yıl ikincisi Nethouse, Opel ve Yakın Doğu Üniversitesi'nin (YDÜ) katkılarıyla gerçekleştirilecek olan "Nethouse Rock'n Cyprus Festivali"nde Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil ve TNK sahne alacak.

Yayın Tarihi: 16/04/14 15:19
okuma süresi: 3 dak.
Rock'n Cyprus bomba gibi geliyor!
A- A A+

17 Mayıs'taki festival, YDÜ konser, sanat, kültür kompleksi Park Near East'te yapılacak.

Festivalin detayları dün Opel Plaza'da düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Nethouse Bilgi İşlem Merkezi Direktörü Murat Aşık, YDÜ Organizasyon Sorumlusu Enver Algun ve Opel Direktörü Fikri Macila, basın toplantısında festivalle ilgili bilgi verdi.

Murat Aşık, geçen yıl ilki düzenlenen Rock'n Cyprus Festival'inin çok güzel bir atmosferde gerçekleştiğini anımsatarak, festivale yoğun ilgi nedeniyle bu yıl ikincisini düzenlemeye karar verdiklerini belirtti.

Rock'n Cyprus 2014'ün yaza damgasını vuracağını söyleyen Aşık, festivalde Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil TNK ve Gökcan Sanlıman gibi Türkiye'den gelecek sanatçı ve grupların yanında, ülkemiz gruplarının da sahne alacağını açıkladı.

Aşık, "Karnaval havasında olacak. Müzikseverlere geçen yılki gibi rock müziğe doyacakları bir festivali sunmaktan, Türk müziğinin kanaat önderleri ile rock müziğinin güçlü ses ve gruplarını ülkemize getirmek ve bu amaçla ülke tanıtımına da katkı yapmaktan büyük gurur duyuyoruz" dedi.

YDÜ'nün 25. yıl etkinlikleri çerçevesinde büyük destek verdiği Nethouse Rock'n Cyprus'un, bir ilke de imza atacağını belirten Aşık, YDÜ'nün oluşturacağı kültür ve sanat kompleksi Park Near East'in açılışının festival gününde gerçekleşeceğini kaydetti.

Bilet ön satışları başladı

Aşık, 17 Mayıs'ta yapılacak olan Nethouse Rock'n Cyprus Festivali için bilet ön satışlarının başladığını duyurdu.

Konser biletleriyle ilgili kademeli satışların olacağını söyleyen Aşık, 25 Nisan'a kadar uygun fiyata bilet satışı yapılacağını, daha sonra bilet fiyatlarının yükseleceğini ifade etti

Aşık, adanın dört bir tarafından otobüs hizmetleri olacağını ve bu otobüs servisleri için detaylı bilgininwww.rockcyprus.net web adresinden ulaşılabileceğini söyledi.

Aşık, çocuklu aileleri düşünerek özel eğitimli pedagoglar liderliğinde oyun ve eğitim alanlarının da Park Near East konser alanı içinde hizmet vereceğini belirtti.

YDÜ öğrencileri için etkinliklerde bilet ücreti alınmayacağı açıklandı. Etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerin kimlik kartlarını göstererek etkinlikleri takip etme şansını yakalayacağı bildirildi.

Bilet satış noktaları

25 Nisan'a kadar avantajlı bilet ön satış noktaları şöyle:

"Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Nethouse Ofisleri, Opel Showroom'u, Lefkoşa'da Baba Bilgisayar, Mardo Dereboyu, Gazimağusa'da Flexi Net Cafe ile Mardo Mağusa ve Mardo DAÜ, Girne'de Avanti Patisserie ile Karakum Mardo, Güzelyurt'ta Teknosis Nethouse ile Mardo Güzelyurt, Lefke'de Omar Market ile Mardo Gemikonağı şubeleri".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.