MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Arar ve Kubat'a hayranlarından tam not

Arar ve Kubat'a hayranlarından tam not

Sahnelerin 2 ünlü ismi Funda Arar ve Kubat İstanbul'dan sonra Lefkoşa'da da bir ilke imza atarak Golden Tulip Lefkoşa Otel & Pasha Casino'nun havuzbaşı arenasında birlikte okudular.

Yayın Tarihi: 22/06/14 15:29
okuma süresi: 1 dak.
Arar ve Kubat'a hayranlarından tam not
A- A A+

Havuzbaşı Arena'nın fantastik ışık ve ses düzenine sahip sahnesinde önce kendi konserlerini sunan Kubat ve Arar gecenin finalinde birlikte yarım saatlik canlı performansla hayranlarından tam not aldılar. Salonu dolduran bini aşkın izleyenden çoğunun ayakta dinlediği ikili İstanbul'da başlattıkları sahne dayanışmasını Kıbrıs'ta da sürdürerek pek çok sanatçıya örnek olmayı sürdürdüler.

Abartısız mütevazi yaşamlarıyla magazin basınının uzağında bir sahne hayatı sürdüren Belçika doğumlu Ramazan Kubat ve Türk pop müziğinde 16 yıllık sahne tecrübesiyle Funda Arar türkülerle şarkıları birleştirdikleri muhteşem düeti " bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm ve esme deli rüzgar – bir İstanbul masalı – yak da gel " diyerek alkış ve çiçek yağmuru arasında tamamladılar.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.